第一次放呀bee既相相上黎,
希望各位鍾意:053:

初來報到時~

小時候很可愛很迷你的呢^^

打瞌睡..zzz...

(做咩偷影我?)

中槍了~

很粗魯的姿勢~

很可愛的大頭照~

又中槍了~

再來一張大頭~

聞聞聞...

危險動作,有專人保護,在家的兔兔切勿模仿~

到 將 軍 澳 小 公 園 放 兔 ~

呢 日 呀 bee 玩 得 好 開 心 呢 :039:

去 兔 爸 家 途 中 (乘 車 ing)

剛 到 達 兔 爸 家 時 的 傻 樣 *

我投降~!

(被槍指著....:024: )

珍貴的一刻!!某天竟然從廁所上滾了下來,然後便hold住這個姿勢好一會兒:066:

母 雞 掰 蛋:070:

嘿呀bee系咪好可愛呢xd
兔媽我經常都笑佢系傻仔xp
因為佢發呆個樣真系好傻.3.!

相片會陸續有來!!:055:

﹏s!u凝. 2009-12-4 12:08:49 PM
原帖由 光之天使 於 2009-12-3 04:40 PM 發表
嘩!!
點解佢可以四腳朝天係張台度唔郁架~!?
好勁!!

嘿 呢 個 動 作 多 得 兔 公 訓 練 出 黎 ._.
呀 bee 全 屋 最 怕 既 就 系 兔 公 a_a
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:10:04 PM
原帖由 老虎b 於 2009-12-3 04:42 PM 發表
果隻可能係公仔,唔係真兔#^11^#

xdd真 兔 黎 嫁 a_a
不 過 呢 個 動 作 只 系 hold 左 十 幾 秒 -3-
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:11:23 PM
原帖由 choi_ching 於 2009-12-3 08:01 PM 發表
好厲害丫...點做到架

xd 經 過 一 段 時 間 訓 練 出 來 的:057:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:12:21 PM
原帖由 Cwk 於 2009-12-3 08:26 PM 發表
我一反轉我個粒兔, 佢大腳伸死我 :050:

xd 我 呀 bee 都 從 來 吾 比 我 反 轉 佢 -3-
系 兔 公 先 制 得 住 佢 .3.
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:13:20 PM
原帖由 sheena 於 2009-12-3 08:42 PM 發表
最尾個張真係....好勁:056:

嘿 多 謝 多 謝:001:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:14:51 PM
原帖由 sheepman 於 2009-12-3 08:44 PM 發表
有d似迷你版肥艇#^64^#
不過呀bee真係細細粒,d毛好滑好可愛~~
我隻艇係女仔,大過呀bee好多..所以先話bee係迷你版#^22^#

:073: 又 真 系 幾 似 喎 ,
我 呀 bee 品 種 系 迷 你 兔 , 所 以 大 極 都 系 呢 個 size:059:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:16:04 PM
原帖由 fato_w 於 2009-12-3 09:48 PM 發表
阿bee大個左好多!
最尾個張超勁!!

xdd 佢 細 個 既 size 同 依 家 比 真 系 差 好 遠 :043:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:17:20 PM
原帖由 wesky 於 2009-12-3 09:49 PM 發表
最尾果張好勁 x 2

:037: 吾 好 讚 佢 , 讚 得 多 佢 會 囂 嫁 :021:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:20:43 PM
原帖由 tongtong 於 2009-12-3 09:56 PM 發表
最尾果張好勁x3 哈哈
原帖由 千千 於 2009-12-3 11:15 PM 發表
最尾果張好勁x4 XDD

你 地 吾 好 讚 佢 啦 :014:
佢 會 驕 傲 嫁 :012:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:21:36 PM
原帖由 wincy 於 2009-12-4 12:33 AM 發表
最尾果張好勁x5 XDDD
burger一定唔比我咁做!

:048: 訓 練 得 多 就 得 嫁 啦~~
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:24:03 PM
原帖由 喵女 於 2009-12-4 01:27 AM 發表

係椅子黎咖MA....??
最尾果張好勁x6

系 椅 子 黎 嫁 :026:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:25:13 PM
原帖由 smallsuishan 於 2009-12-4 06:04 AM 發表
wesky~ 你快D train下你個2隻兔啦~~

好可愛呀 #^51^#

嘿 嘿 :031:
睇 黎 呀 bee 一 出 場 就 好 受 歡 迎 呢:009:
﹏s!u凝. 2009-12-4 12:27:01 PM
原帖由 uumeme 於 2009-12-4 10:26 AM 發表
我就鍾意大字型, 好man呀:023:

:025: 我 就 覺 得 好 粗 魯 ~
佢 系 追 住 我 發 情 發 到 攰 果 陣 先 大 字 型 趴 系 到 咋 :016:
平 時 都 吾 會 咁 做 ..:036:
katy)) 2009-12-4 03:03:28 PM
哇哈哈哈~ 好攪笑喔!!!
換轉係呀B佢會若無其事咁起返身…(呀b︰什麼都沒做過什麼都沒做過什麼都沒做過…) #^31^#
sheepman 2009-12-4 03:53:01 PM
有出街相wow#^22^#
呀bee個樣似外國兔呀!
又好似帶左con咁XDD隻眼仔好靚~

快速發帖