:070: 大家好!
我是新兔兔!
主人心頭好!
我叫做津津!
齊來歡迎我!
請你食燒鵝!

:062: 哈哈哈 以上係12碎兔友作既[ 詩 ]! 不過有D抄人...Sor了!:063:

因為津洋係我第一隻兔兔...so我都係新手..多多指教咁話啦 !:002:

「餅」左

「餅」左

wawingkei 2009-12-5 01:09:42 PM

回復 29# 的帖子

多謝.....做個fd啦..你果隻好似仲靚過津津kaka..
kittyz 2009-12-5 07:09:23 PM
津津你好呀,我叫蘿蔔,多多指教呀!#^9_003^#
陳皮妹 2009-12-7 01:07:24 AM
原帖由 勞仔 於 2009-12-5 11:02 AM 發表
陳皮好似女仔丫:057:

係呀,初初買返嚟個sales都係話佢係女仔,
我地都係叫佢做妹妹,
大個先知原來係男仔嚟,
不過到而家我都係叫佢做陳皮妹~~#^51^#
陳皮妹 2009-12-7 01:08:52 AM
原帖由 wawingkei 於 2009-12-5 01:09 PM 發表
多謝.....做個fd啦..你果隻好似仲靚過津津kaka..

唔係嫁,我覺得每隻兔兔都有自己既特色,每隻兔兔都係好靚靚嫁~~#^9_003^#
beloved0906 2009-12-8 01:14:05 PM
welcome ar~..    我囡囡叫點點...
不過佢唔食燒鵝的..你請我食啦..haha
我也是新手啦~ 多多指教喔!
喵喵 2009-12-8 01:22:09 PM
我地都黎歡迎你, 我同喵喵,飯飯都有燒鵝
你差我地 3隻燒鵝 XDXDXDXDXDXD
wawingkei 2009-12-9 10:53:10 PM

回復 33# 的帖子

:027: 你都係咁牙
買津津果陣個sales講佢係男仔
但做bodycheck果陣先知佢係女仔
真係呢 :026:
wawingkei 2009-12-9 10:55:03 PM
比津津送3個kiss比你當做燒鵝啦#^9_003^# #^9_003^# #^9_003^#
兔兔係唔食得燒鵝嫁(為免浪費)#^64^#
  人食3隻會肥嫁#^52^#

快速發帖