我個名叫whitewhite~~中文名叫李小威~~媽咪鐘意叫我小威豬~~爸爸唔知點解成日就叫我小白~~

本身媽咪係諗住買隻cream色既女架~~仲諗左個名叫creamz~~但係點知媽咪睇中左個隻有病~~所以媽咪就揀左我~~媽咪不嬲覺得豎耳既聰明d~~係媽咪買我個日~~我撩媽咪玩~~所以佢就揀左我喇~~

我都好生性架~~返屋企第一日都好乖~~又肯食野~~一d都唔似舜ee個女咁~~唔肯食唔郁咁~~我哄到媽咪都不知幾開心~~

媽咪係12月13號買我返黎既~~個到d人話我當時係兩個月大~~所以媽咪就話我既生日係10月14~~因為14號係媽咪同爸爸既紀念日~~

我既嗜好就係咬籠同埋訓廁所~~仲有激阿媽~~

各位ee咁多多指教喇~~我媽咪好蠢架~~你地要多多提點佢呀~~
hamster1013 2010-1-4 12:27:58 AM
whitewhite你好呀!
通常一次都無可能抺到變返白色架!
你用條濕毛巾幫佢抺, 抺多幾次睇下抺唔抺得甩,
真係唔得就要諗第二個方法架喇!!
仲有呀, whitewhite依家仲咁細個,
唔好帶佢走圍去喇, 等佢大個d先啦!!

布甸: 做個朋友仔丫~
wincy)) 2010-1-4 01:15:40 AM
burger:  whitewhite我地做個朋友仔NA~

whitewhite你個樣好傻好得意呀~~~#^43^#
casuta 2010-1-4 02:11:15 AM
原帖由 fato_w 於 2010-1-3 02:41 AM 發表 你好牙WHITEWHITE!
我叫噹噹牙 同你做個朋友仔 #^65^#
多D上黎玩啦!

威威:我媽咪好得閒架~~日日係鋪頭就係上網~~所以我成日都會上黎架喇~~
casuta 2010-1-4 02:12:30 AM
原帖由 ssc314 於 2010-1-3 11:15 PM 發表 helo~~~whitewhite~~~
好q呀你~我個女叫choco呀:054:

威威:識女仔@@我最鐘意架喇~~媽咪依家心郁緊買隻CREAM女黎陪我~~但係媽咪有心理障礙~~所以佢仲諗緊~~
casuta 2010-1-4 02:13:32 AM
原帖由 hamster1013 於 2010-1-4 12:27 AM 發表
whitewhite你好呀!
通常一次都無可能抺到變返白色架!
你用條濕毛巾幫佢抺, 抺多幾次睇下抺唔抺得甩,
真係唔得就要諗第二個方法架喇!!
仲有呀, whitewhite依家仲咁細個,
唔好帶佢 ...

我依家日日都有幫佢抹~~
下~~WHITEWHITE日日都出街~~佢日日都同我一齊開鋪~~我係24小時對住佢囉~~
casuta 2010-1-4 02:14:41 AM
原帖由 wincy 於 2010-1-4 01:15 AM 發表
burger:  whitewhite我地做個朋友仔NA~

whitewhite你個樣好傻好得意呀~~~#^43^#

威威:媽咪就係覺得豎耳既聰明D~~垂耳就可愛D蠢D~~但係媽咪話我垂耳得黎唔會蠢又可愛~~所以我係垂耳既佢都破例揀我~~

快速發帖