今日終於同小唷做左絕育手術了,:038: 平時睇佢咁slim..點知原來入面積聚左d隱藏脂肪! 同人地d兔兔對比..真係肥好多!!:011: 可惜唔可以影人地個子宮冇得做個對比, 但有見過自己兔兔的子宮既可以比較下!:037:

elvisli 2010-1-3 12:04:08 AM
唔知點解見到你話我變態...我笑左出黎:032:
為食仔 2010-1-3 12:23:46 AM
我矇仔係12月28號都係九龍動物醫院做左絕育,但佢就冇比我睇個子宮,唔知係咪無比我睇即係代表正常??!!
頭兩日佢好似一個好乖既BB,用條毛巾包住,係我懷裡慢慢食草粉,第三日已變回昔日的惡魔樣,又周圍跑又四圍放地雷,害我坐中幾次地雷,好可怕!
光之天使)) 2010-1-3 12:35:58 AM
有子宮睇咁厲害~
真係好大個wor~
Futagoza_Kaniza 2010-1-3 12:54:39 AM
原帖由 為食仔 於 2010-1-3 12:23 AM 發表
我矇仔係12月28號都係九龍動物醫院做左絕育,但佢就冇比我睇個子宮,唔知係咪無比我睇即係代表正常??!!
頭兩日佢好似一個好乖既BB,用條毛巾包住,係我懷裡慢慢食草粉,第三日已變回昔日的惡魔樣,又周圍跑又四圍放地雷,害 ...

仔又點會有子宮呢? 切睪丸嫁嘛...
為食仔 2010-1-3 02:19:26 AM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2010-1-3 12:54 AM 發表

仔又點會有子宮呢? 切睪丸嫁嘛...

佢係女仔黎架,只不過我呢個阿媽好想有個仔,唯有當佢仔咁叫啦>.<
Futagoza_Kaniza 2010-1-3 02:33:46 AM
原帖由 為食仔 於 2010-1-3 02:19 AM 發表

佢係女仔黎架,只不過我呢個阿媽好想有個仔,唯有當佢仔咁叫啦>.

通常有問題先會特別拎比你睇或者你本人要求想睇.
oscarlik 2010-1-3 12:11:07 PM
係呀..
係因為姑娘話佢好肥所以我地先想睇:073:
如果冇咩事應該唔會比你睇既@_@
sheepman 2010-1-3 01:06:08 PM
原帖由 elvisli 於 2010-1-3 12:04 AM 發表
唔知點解見到你話我變態...我笑左出黎:032:

...真係好變態=.=
btw,小唷兔仔細細估唔到有咁多脂肪
兔不可以貌相~_~
emily_520825 2010-1-3 03:56:10 PM
你唔post 我都無機會見識見識!!!
Futagoza_Kaniza 2010-1-3 04:05:42 PM
不過呢條係咪輸卵管嚟嫁? 子宮好似係圓形成舊帶子咁既樣...
oscarlik 2010-1-3 04:16:20 PM
原帖由 sheepman 於 2010-1-3 01:06 PM 發表

...真係好變態=.=
btw,小唷兔仔細細估唔到有咁多脂肪
兔不可以貌相~_~

body check果陣dr.yan仲話佢好slim,
但原來咁鬼多脂肪係入面..
可能佢太中2食糧...:077:
oscarlik 2010-1-3 04:19:56 PM
原帖由 Futagoza_Kaniza 於 2010-1-3 04:05 PM 發表
不過呢條係咪輸卵管嚟嫁? 子宮好似係圓形成舊帶子咁既樣...

你睇圖1,,中間就子宮..但太肥冇左個形狀!
仲有一半子宮頸係返小唷肚入面,
2邊伸出就係輸卵管~最末端就係卵巢了..
透明果d就係脂肪~~
Futagoza_Kaniza 2010-1-3 04:39:13 PM
原帖由 oscarlik 於 2010-1-3 04:19 PM 發表

你睇圖1,,中間就子宮..但太肥冇左個形狀!
仲有一半子宮頸係返小唷肚入面,
2邊伸出就係輸卵管~最末端就係卵巢了..
透明果d就係脂肪~~

竟然肥到睇唔到形狀...
bonedog 2010-1-3 07:09:48 PM
我就無機會見過. 因為我個隻係仔, 而且仲係做完絕育先帶番屋企
不過估唔到細細隻, 入面都咁多脂肪#^59^#

我就唔覺得有特別 因為我都睇慣呢d#^64^#

快速發帖