經過9個幾月既辛苦...bb等多一日都等唔到...今日終於都出世喇...
好彩bb都好生性...唔會拎小白媽痛好耐...
肥肥白白...8磅呀...佢吸晒小白媽d營養...雖則我老婆不嬲都係瘦底...有bb咁耐以黎...食咁多都係冇肥過...落晒bb到...

遲下先放相上黎...

拎住一張相上黎先...

williamchw 2010-1-9 01:55:52 AM
恭喜晒!!:002:  :002:

晏晝先同威威媽通過電話, 咁快就生左~~祝bb健健康康!!:001: :001:
williamchw 2010-1-9 01:57:51 AM
原帖由 小白爸 於 2010-1-9 12:56 AM 發表

係呀...兩隻老虎係到恰我...

出賣左威威媽的年齡:053: :053:
小白爸 2010-1-9 02:28:15 AM
原帖由 sheena 於 2010-1-9 01:02 AM 發表
恭喜哂呀!!
同埋辛苦哂威威媽(我諗佢鐘意呢個稱呼多D:p)

係呀...佢係叫小白做威威...所以你地應該會係叫佢做威威媽多....
小白爸 2010-1-9 02:29:55 AM
原帖由 kikocheese 於 2010-1-9 01:14 AM 發表

恭喜哂你呀,希望bb聽聽話話,唔好令爸爸媽媽辛苦呀,最緊要最緊要就係健健康康,做隻可愛活潑既老虎仔:020:

小白媽話虎年出世既都會係靚仔靚女....佢話所以bb都會係個靚仔...
小白爸 2010-1-9 02:30:39 AM
原帖由 波子 於 2010-1-9 01:22 AM 發表
啱啱先發現, 原來你個老虎BB係同我姨甥仔同一日生日咖~~ 不過我姨甥大你BB八年啊~^.^

老虎仔係1月8號出世.........
小白爸 2010-1-9 02:31:34 AM
原帖由 喵女 於 2010-1-9 01:23 AM 發表
恭喜哂~~一定要快樂成長呀!!得到咁多多友祝福~~
一定係幸福BB黎呀

佢一出世...婆婆就win錢...應該同媽咪一年都好好運
小白爸 2010-1-9 02:34:23 AM
原帖由 williamchw 於 2010-1-9 01:55 AM 發表
恭喜晒!!:002:  :002:

晏晝先同威威媽通過電話, 咁快就生左~~祝bb健健康康!!:001: :001:

係呀...我都未收工...佢就打黎話生得要入去...
小白爸 2010-1-9 02:35:04 AM
原帖由 williamchw 於 2010-1-9 01:57 AM 發表

出賣左威威媽的年齡:053: :053:

咁死火喇...女人係咪真係會覺得年齡係秘密架...
wm20472 2010-1-9 08:16:13 AM
:002: :001: :002: :001: :002: :001:
咕咕媽 2010-1-9 10:17:53 AM
恭喜晒!!祝bb快高長..身體健康..做個乖寶寶:001: :002: :038:
咕咕媽 2010-1-9 10:18:52 AM
恭喜晒!!祝bb快高長大..身體健康..做個乖寶寶:001: :002: :038:
兔仔怡v3v 2010-1-9 11:29:46 AM
:001: 恭喜曬你呀!!!希望BB快高長大...健健康康肥肥白白:002:
hh0 2010-1-9 01:25:28 PM
今日一上黎就有開心野
威威多個細佬同佢玩啦
恭喜晒小白爸同威威媽
祝BB健康快樂! 
diobonnie 2010-1-9 01:46:23 PM
開頭睇仲估係rabbit bb tim...:039:

不過睇到有成8bls...:011:

先知係原來係你地生既BABY..:038:

哈哈....CONGRATULATIONS 啦...:002:
光之天使)) 2010-1-9 04:28:50 PM
恭喜晒呀~~
祝bb快高長大~~健健康康:002: :001: :002: :001:

快速發帖