最正最靚ge磨菇屋, $5X (我見好多鼠鼠寵物店都有)
評分: * * * * *

冇做過廁所ge廁所, 我當係屋咁用, 招財之前試過係入面訓, $40 (我見好多鼠鼠寵物店都有)
評分: * *

最冰涼ge陶瓷屋, $22 (我見好多鼠鼠寵物店都有)

最冰涼ge陶瓷屋(熊仔鼠用size), $30

可愛ge甲蟲屋, $24 (我係Q兔買)

評分: * * *

竹筒陶瓷屋, $20 (我見好多鼠鼠寵物店都有)

評分: * *

士多啤梨屋, $5X (我見好多鼠鼠寵物店都有)

評分: * * * *

小財ge第1間屋, 樹幹屋, $5X (我見好多鼠鼠寵物店都有)

評分: * * * *

MR-320跟籠ge廁所, 但我覺得當屋咁用好d, 因為當廁所會好容易踢晒d沙出黎

評分: * * *

已有 2 人評分P 點 收起 理由
hin63732127 + 5 精品文章
wesky + 5 精品文章

總評分: P 點 + 10   查看全部評分

檸啡 2008-7-25 04:26:48 PM
我得士多啤梨屋同密瓜屋@_@
但廁所就有幾個....
‵小瑩 :] 2008-7-25 05:45:00 PM
我屋企d寶貝都有好多間屋..得閒影相上黎先XD
sodmichelle 2008-7-25 06:23:53 PM
原帖由 檸啡 於 2008-7-25 04:26 PM 發表
我得士多啤梨屋同密瓜屋@_@
但廁所就有幾個....

你有邊幾款廁所呀?:014:
sodmichelle 2008-7-25 06:24:20 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-25 05:45 PM 發表
我屋企d寶貝都有好多間屋..得閒影相上黎先XD

好呀, 我好鍾意睇倉鼠屋同倉鼠籠~~:060:
過路車人 2008-7-25 10:49:40 PM
冰涼陶瓷屋我係吉之島$xx店見過,仲有正方形,圓形tim
吃不到的蘋果 2008-7-25 11:41:27 PM
甲蟲屋不及裡面的鼠鼠可愛啊~~>__<
TinG 2008-7-25 11:50:58 PM
好想要甲蟲屋 同 竹筒陶瓷屋牙 ~~
北區都冇得賣既 .v.
揾日出 MK 先 ~~
我都淨系用緊跟籠既屋咋
想買木屋但系木屋吸尿 -v-"
甜品糕 2008-7-26 12:52:58 AM
我有牛牛屋, 河馬屋, 橙色陶瓷屋, 藍色恐龍屋, 蛋糕屋, 圓柱型木屋XD 唔只一隻鼠鼠嘛~~

我見到個陶瓷屋好多地方都賣22蚊的,
不過我見到我樓下果間賣35蚊@@ 當然其他貨品都貴市價1至3成啦= = 所以真係唔想幫襯佢= =

第一張對手仔好得意:073:
第三張隻腳仔晾左出黎, 仲要未訓醒XD
sodmichelle 2008-7-26 03:35:11 PM
原帖由 過路車人 於 2008-7-25 10:49 PM 發表
冰涼陶瓷屋我係吉之島$xx店見過,仲有正方形,圓形tim

係呀, 好似有黃色同藍色 =]
sodmichelle 2008-7-26 03:36:03 PM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-25 11:41 PM 發表
甲蟲屋不及裡面的鼠鼠可愛啊~~>__

這個當然啦~ 呵呵~~:053:
sodmichelle 2008-7-26 03:38:57 PM
原帖由 TinG 於 2008-7-25 11:50 PM 發表
好想要甲蟲屋 同 竹筒陶瓷屋牙 ~~
北區都冇得賣既 .v.
揾日出 MK 先 ~~
我都淨系用緊跟籠既屋咋
想買木屋但系木屋吸尿 -v-"

係呀, 木屋好難清潔, 但我都好想要依個~~
Sanko Wild 出ga, 但唔知邊度有得買... ><

sodmichelle 2008-7-26 03:45:13 PM
原帖由 甜品糕 於 2008-7-26 12:52 AM 發表
我有牛牛屋, 河馬屋, 橙色陶瓷屋, 藍色恐龍屋, 蛋糕屋, 圓柱型木屋XD 唔只一隻鼠鼠嘛~~

我見到個陶瓷屋好多地方都賣22蚊的,
不過我見到我樓下果間賣35蚊@@ 當然其他貨品都貴市價1至3成啦= = 所以真係唔想幫襯佢= =
第一張對手仔好得意:073:
第三張隻腳仔晾左出黎, 仲要未訓醒XD

又會貴咁多ge...'''' 搵人笨呀... :028:
哈, 其實第3張係佢隻手仔黎ga, 好似講數咁ge樣~~:037:
kary_5171994 2008-7-30 08:58:54 PM
I bought this (blue)in $10 shop.....................
sodmichelle 2008-8-1 02:19:00 PM
原帖由 kary_5171994 於 2008-7-30 08:58 PM 發表
I bought this (blue)in $10 shop.....................

吉X島$10店? 我都見過呀~~

快速發帖