wesky 2010-1-24 08:12:03 PM
小丸 8月到家

波波 9月
其斤 2010-1-24 09:59:24 PM
麻煩大大啦~~笑

大福  10-05-2009

複製 -_DSC5807.JPG (84.45 KB, 下載次數: 0)

複製 -_DSC5807.JPG

kikocheese 2010-1-25 02:04:21 AM
原帖由 小糖^^ 於 2010-1-22 05:38 PM 發表

KOBI好似「楊過」好有型﹗﹗﹗

哈哈哈,我都諗唔到tim,又幾似喎,佢頭個度一番黎就有兩撮毛毛,好似條眉咁,我當佢係佢條眉咋:057: ,都諗唔到似楊過,哈哈哈,多謝你呀,小糖...........:023:
kikocheese 2010-1-25 02:08:02 AM
原帖由 波子 於 2010-1-23 01:32 AM 發表

KOBI唔係9月11嗎??? 我家COOKIE係11月9日呀~!!!! 不過大家都一樣係911, 但COOKIE就掉返轉119呢~!!^^

呵呵呵,係我初初睇錯左呀,因為我對911真係好敏感,一黎係我生日又係KOBI豬豬生日,初初我都諗唔到佢同我同一日生日架架:014:
小糖^^ 2010-1-25 12:35:45 PM
小糖^^ 2010-1-25 12:54:42 PM
小糖^^ 2010-1-25 01:02:42 PM
katy)) 2010-1-25 01:14:26 PM
等完成好PRINT出來貼先 :039:
明月 2010-1-25 01:44:42 PM
原帖由 小糖^^ 於 2010-1-25 12:54 PM 發表
欠4月同6月份的兔兔相……唔知大家識唔識其他兔兔係哩兩個月出世既呢﹗﹖

我的豆腐花係6月16日出世的
Vinkivan 2010-1-25 02:10:30 PM
好令啊~!! 等埋嗰兩個月嘅兔兔相就用得喇~!!!!!!

PS: 介唔介意我俾少少意見呢????? 如果喺每個月份都圈出是月兔兔嘅生日日期, 會唔會有點意思呢???? 純粹個人意見, 唔啱可以唔理咖~^^

小糖^^ 2010-1-25 02:27:56 PM
小糖^^ 2010-1-25 02:28:42 PM
小糖^^ 2010-1-25 05:12:41 PM
其斤 2010-1-25 10:23:23 PM
#^80^# 好靚牙~~好想快d有得用牙#^80^#
仲爭4月兔兔就有得用啦>v<~大心
請問完成後。。。可以借圖放上自家blog嗎!??

ps:大福生日係5月10號>w<"
wesky 2010-1-25 10:37:44 PM

回復 37# 的帖子

無所謂啊~~佢地生日差唔多係果個時候

貼上黎最好加返印, 想要既再問你攞
小心被人偷左去用嘛

小小意見,  可以整幾個版本, 每隻兔都有份~ 應該唔難~ @@

快速發帖