:021: 大家好!我叫笨笨係女仔三個月大
我泥左媽媽屋企24日^^
不果係一個禮拜前我媽媽怕我悶所以買多隻兔兔陪我
佢叫milk milk 呀!
你好嗎?我同笨笨一樣都係女仔都係三個月大
不果次次笨笨見到我都好想咬我!唔知幾時可以做到好朋友呢???:020:
:002: 日後請各位哥哥姐姐多多指教:001:

笨笨:我係賓尼兔

笨笨:我隻眼迷唔迷人呀???

笨笨:只要到食飯時間我就會保持呢個動作,直到有飯食

milk milk:我係貓貓兔

milk milk:你攞住d咩呀!食唔食得架???

milk milk:大頭波波,媽媽話我咁樣好可愛喎!

milk milk:笨笨...笨笨...你係邊呀???

~THE END~
小米 2010-1-25 01:15:48 AM
MILK MILK 你好可愛呀^^
希望笨笨快D接受你啦
Vinkivan 2010-1-25 02:25:16 AM
苯苯, Milk Milk, 你哋兩個各有各可愛同靚女嘅地方呀~!! 你哋願唔願意同Cookie仔都個朋友仔呀??
pooh2347 2010-1-25 04:37:18 AM

回復 12# 的帖子

你好呀!噹仔
佢地一定好開心!因為有個咁靚仔既哥哥同佢地玩
pooh2347 2010-1-25 04:40:25 AM

回復 13# 的帖子

我唸你隻兔兔做大頭波波一定仲可愛姐:039:
pooh2347 2010-1-25 04:44:01 AM

回復 15# 的帖子

Hi Hi~KOBI
milk milk 事實真係好可憐!
我見佢成日都好想同笨笨佢玩
但笨笨佢就......:024:
pooh2347 2010-1-25 04:51:55 AM

回復 17# 的帖子

貴公子願意,佢地當然願意啦~:038:
不果兔爸話笨笨完全一d女仔feel都冇喎
其實我都覺......:078:
kikocheese 2010-1-25 09:15:28 AM
原帖由 pooh2347 於 2010-1-25 04:44 AM 發表
Hi Hi~KOBI
milk milk 事實真係好可憐!
我見佢成日都好想同笨笨佢玩
但笨笨佢就......:024:

俾D時間笨笨,我諗佢地好快就恉好開心咁玩架啦,到時分分鍾你會上黎話佢地唔理你呢............:040:

快速發帖