黎到MINI-HOUSE 成個月, 蒲下頭先 =]
MoMO 黎到LO家個幾月咋* 依家4個月到啦

雖然成日話佢曳曳, 但其實都幾乖既 ^^ 又唔會周圍咬野, 又肯比人抱喎 =]
睇住MOMO 一日一日咁長大, LO媽同LO爸都好開心呀~

PS:哩排終於教到MOMO 去廁所, 諗住可以拎走網底費時對腳仔唔好..
點知佢反而鐘意企係廁所上面@@  企足全日添呀

我家MOMO 有專屬FACEBOOK架^^ 各位兔媽兔爸有興趣可以PM我拎架 =]

我家的MOMO 2010-1-26 10:57:05 PM
Hello......我都叫momo吖:053:
syl 2010-1-27 12:24:13 AM
原帖由 光之天使 於 2010-1-26 07:03 PM 發表
momo好relax wor~
周圍攤~~
見到兔兔咁樣就係最令我地覺得開心既事喇~

呵呵* 係呀 =] 佢好鐘意聽我彈琴... 練親琴佢就坐or 攤係度, 好少周圍走 =]
syl 2010-1-27 12:25:15 AM
原帖由 m1k1 於 2010-1-26 10:04 PM 發表
好似我個樂樂b#^64^#

樂樂b係咩兔黎架??
syl 2010-1-27 12:25:52 AM
原帖由 我家的MOMO 於 2010-1-26 10:57 PM 發表
Hello......我都叫momo吖:053:

eee.. 你同我都幾似樣啵 ^^ 都係喵喵兔??
redbean 2010-1-27 12:38:23 AM
momo 好可愛呀, :021: 佢男仔定女仔黎架?
bb 好多時都鐘意企或訓廁所, 可能有安全感
大大下就唔會成日係廁所架啦, 唔洗擔心
syl 2010-1-27 08:39:06 PM
原帖由 redbean 於 2010-1-27 12:38 AM 發表
momo 好可愛呀, :021: 佢男仔定女仔黎架?
bb 好多時都鐘意企或訓廁所, 可能有安全感
大大下就唔會成日係廁所架啦, 唔洗擔心

我都仲未好清楚佢係男定女呀 ><
我估係女女掛~~

不過佢都因為咁識去廁所啦 =]
Vinkivan 2010-2-3 03:20:13 PM
佢個樣好得意呀~ 成個公仔咁, 好想抱下佢呢~!!
emily_520825 2010-2-26 02:17:38 PM
momo 個身0的Pattern 同小B一樣架~都係眼,耳仔同背部有黑色#^79^#
lung_1209 2010-2-26 04:45:55 PM
momo 好可愛呀,#^9_003^#

快速發帖