blueca25 2010-4-9 09:49:07 PM
等天收!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolgnat 2010-4-9 10:48:53 PM
又係呢個虐貓狂!!!!
又係同一個手法虐待動物!!根本唔能夠單以文字黎形容佢既惡行!!
點解幫手拍片個個都同佢一齊癲??
sheepman 2010-4-11 03:06:12 PM
#17 totally agree
拍片個個都係心理變態
我唔敢睇段片,,,#^3_002^#
win_sorb 2010-4-11 09:40:03 PM
我都唔敢睇, 但估到應該係點.....究竟呢D人係咪天生心理變態, 點先可以捉到佢??
sweetieminnie 2010-5-10 10:03:05 PM
阿... 好慘阿....我宜家睇到好想嘔~
癡線嫁d人!!!!!! 咁對 一隻咁可愛既動物
佢真係要等天收啦!!!!!! \口/ 好想打佢阿:052:
asuka 2010-5-10 10:55:28 PM
我睇完好想嘔呀~~~~
babymanb 2010-5-10 11:05:45 PM
條友出街比車撞, 車到佢變肉醬都難洩心頭之憤

勁賤
vianna 2010-5-10 11:32:29 PM
變態女人實等天收#^62^#
kimm 2010-5-22 01:51:11 AM
點解哩2個人仲未俾人拉!!!!!佢地真係精神有問題ga!!!!!:052:
fishbu 2010-5-22 02:08:01 AM
.................點解要咁對佢....好慘...
呢個女人一睇佢個樣就知佢變態...
點解冇人起佢底..?
香港定係大陸架?????

如果佢係之前整死貓仔果個人既話我揾到佢之前封「道歉信」...
不過我睇完仲嬲

尊敬的广大网民及市民:

因我引发的“踩猫”不光彩的事件,给大家的正常生活带来了不必要的负面影响和麻烦,真诚地向关注此事和想了解真相的广大网民及市民说声道歉!

我不需要大家的同情,只求你们的一份理解,有谁能理解一个离异女人内心的抑郁和对生活的烦闷,正是因为这份抑郁和烦闷,使我对生活丧失信心,感觉到世态炎凉,致使发泄到无辜小动物身上,我才成为不光彩的角色。

这事不仅伤害了广大网民及市民,同时也伤害了我的亲人和我的朋友,尤其是我年迈的父母和年幼的女儿,伤害更深的是我本人——一个弱不禁风的弱女子,我非常的愧疚和自责,个人的隐私被别人炒作,自己不经意被别人去利用,我是多么的可悲、可恨!通过这件事,我看到了大家对我的关注和深爱,重新燃起了我对生活的美好向往,有了大家这份爱,会使我增强今后生活的勇气和信心。我感谢各位网民和广大市民对我的原谅,由衷地说声“谢谢大家”、“谢谢你们了”。

鞠躬致歉

王珏

Maggie)) 2010-5-22 02:50:54 AM
她弱不禁風?那麼被她虐待的小動物是什麼?可以對她說:唔好坐住個腦,她一定找不到幸福,她要小心鞋跟,因為好多人咒她同被虐的動物同一下埸被踢死的!!!!!
choi_ching 2010-5-22 02:40:44 PM
佢痴線架~好好地一隻兔比佢搞到咁
achers 2010-5-22 04:15:35 PM
點解呢個女人仲可以生存,繼續傷害d咁可愛既動物
佢應該要得到呢d報應(親人唔理佢,患絕症又死唔去或隻腳唔侑得):028:
慧威喂 2010-5-22 04:54:47 PM
癡線~ 風水輪流轉
佢下一世就俾隻兔虐待番轉頭,
不過今世都唔會好過架:019:
crystal_xd)) 2010-5-22 08:05:20 PM
睇完之後,勁勁勁勁想殺左佢l0r !!!!

快速發帖