阿逸(男)本身有上呼吸道感染,醫生亦話好難斷尾...本身兔媽我冇奢望過會阿逸好返...只求佢健健康康

但係上次覆診再種菌醫生話佢情況好好,,好大機會可以斷尾,,同埋佢而家情況穩定 可以進行絕育手術..兔媽感到好欣慰#^64^#

已經book左2月6號進行絕育手術,,2月2號就再見多次醫生再睇下情況
( P.S.晴晴係6個月時已經絕左育啦 )
同場加放 晴晴同阿逸 1歲生日時既靚相 (Canon 500D)

阿逸要扮中國疆屍丫

阿逸要扮中國疆屍丫

阿逸食草餅

阿逸食草餅

晴晴里一張好似好有抱負咁

晴晴里一張好似好有抱負咁

晴晴:好多野食丫..食唔切

晴晴:好多野食丫..食唔切

晴晴:睇下會唔會有人黎搶食先

晴晴:睇下會唔會有人黎搶食先

阿逸: 羅馬生菜好好味

阿逸: 羅馬生菜好好味

我自己好鐘意里張 覺得阿逸好可愛

我自己好鐘意里張 覺得阿逸好可愛

choi_ching 2010-1-30 03:52:08 PM
原帖由 tracy 於 2010-1-28 05:04 PM 發表
:001: :001: 阿逸好得意呀~~~~第一幅好似响度請請咁~~~

EE~恭喜發財....
choi_ching 2010-1-30 03:55:34 PM
原帖由 wesky 於 2010-1-28 05:05 PM 發表
有得段尾就好啦~ Very Good News~~

多謝你丫~ Wesky 你地幫左我多丫
因為mini-house有咁多有用既資料 阿逸先可以有機會斷尾..擺脫病魔既魔掌#^9_003^#
choi_ching 2010-1-30 03:57:19 PM
原帖由 光之天使 於 2010-1-28 05:09 PM 發表
兩隻好似樣wor~~
晴晴對白色手襪好突出~~
阿逸細細粒都好可愛呀~~

我有好多次都好懷疑佢地兩個係咪 Twins#^60^#
choi_ching 2010-1-30 03:58:37 PM
原帖由 lingyan 於 2010-1-28 05:24 PM 發表
阿逸好可愛呀 俾姐姐抱抱啦~~~

阿逸:我唔只會俾姐姐你抱抱,,仲有"lam" "lam"添丫
choi_ching 2010-1-30 04:01:06 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2010-1-28 05:27 PM 發表
兩隻都好可愛呀~~
為食樣!!!#^51^#

晴晴 & 阿逸: 哎喲..俾珊
choi_ching 2010-1-30 04:04:54 PM
原帖由 bonedog 於 2010-1-28 06:08 PM 發表
點解可以企得咁直...#^77^#
我個隻要佢企係到食佢會同你搶..然後走埋一邊食
如果搶唔甩就扯斷佢走..埋一邊#^68^#

因為佢係出晒名既為食兔..有咩食物都好..都可以引佢企係到(手指都得架)..佢唔會搶..因為佢知唔夠媽咪搶
choi_ching 2010-1-30 04:07:23 PM
原帖由 small_tra 於 2010-1-28 07:44 PM 發表
阿逸~~佢好似女仔丫~!

個樣好c文~!好可愛~~!

其實我覺得阿逸某情度上都幾似女仔...
choi_ching 2010-1-30 04:08:55 PM
原帖由 sheena 於 2010-1-29 09:52 PM 發表
晴晴同阿逸好似樣呀!!兩個都好可愛!!

係丫 佢地係好似樣架,,,不過留意多d就知有好大分別架啦

快速發帖