尋晚3點幾個時出面又"轉"地!!!
今朝起身係屋企隔離又裝收!!!
好嘈好嘈呀!!!!!
嘈到choco都冇交好訓!!!
光之天使)) 2010-2-5 02:24:14 PM
我都受緊呢個苦況...
樓上同隔離屋都不停咁鑽野....
wesky 2010-2-5 02:34:47 PM
哈哈, 我屋企後面起屋起左幾個月.....嘈左好耐....
窗常關...
tracy)) 2010-2-5 02:36:11 PM
半夜3點"轉"地?!!!!得架咩?
ssc314 2010-2-5 03:06:59 PM
光之天使: 唉....嘈圈巴閉!!!訓個晏覺都唔得

wesky: 你都好d呀..係出面,,之前我屋企出面起樓又係!!佢仲阻住晒d路tim!!

tracy:: 唔知wor!!照計唔得架麻!!夜麻麻,,嘈鬼住晒!!半夜3更係出面轉地,,嘈到人心都煩埋,,
Futagoza_Kaniza 2010-2-6 03:44:44 AM
夜晚3點wor, 嘈到咁已經可以投訴la.
Aka 2010-2-6 05:58:46 AM
哈哈哈, 壽呀壽,
睇黎唔係嘈住choco, 係嘈住您囉
勞仔 2010-2-6 10:42:22 AM
:027: 點會半夜鑽地無人投訴咩:028:
光之天使)) 2010-2-6 01:23:27 PM
原帖由 勞仔 於 2010-2-6 10:42 AM 發表
:027: 點會半夜鑽地無人投訴咩:028:

其實好難投訴架....
第一,好多時都淨係知係樓上嘈..or隔離嘈,你又唔會知實際係邊間屋(佢關埋門你都唔知la)
第二,佢地好黑人憎架!!佢十點鑽10分鐘,十一點又鑽5分鐘咁....就係嘈醒左你之後就唔鑽....
    就算報警...到有人黎果陣,佢又無鑽喇...點搵:008:
ssc314 2010-2-7 03:04:22 AM
Futagoza_Kaniza: 問題係我都唔知係邊到鑽野..
ka: hahaha,咁都俾你發現左
勞仔:睇黎個個都熟睡中....
光之天使::你有道理!!但個晚佢都唔只嘈左5~10分鐘~~但鑽鑽下就停左!

提外話::我試過因為聽到太嘈,,我係屋企個window大叫::細聲d啦!!嘈住晒!!
baby_fire 2010-2-8 12:00:23 AM
乜咁多人要搬屋裝修咩=0=a真係有錢喇._."
baby_fire 2010-2-8 12:01:16 AM
乜咁多人要搬屋裝修咩=0=a真係有錢喇._."

快速發帖