小糖^^ 2010-3-26 10:34:52 PM
smallsuishan 2010-3-26 10:46:53 PM
大家都係一心為兔兔好
唔好因為一些少誤會而搞成咁樣啦
hamster1013 2010-3-26 10:55:12 PM
我並唔係版主, 亦係一個好懶惰o既會員!
我無資格去話人, 但請容許我講少少嘢~
我只係覺得無需要為咗一啲咁少o既事而嘈,
由喺人哋嗰post嘈, 到依家仲要開多個post嚟嘈,
為乜呢?! 唔好再傷和氣啦!!
其實, 我覺得mini house哩度真係一個好好o既壇,
比起出面其他論壇, 哩度真係好自由,
而且哩度真係好多真心o既朋友,
當有事o既時候, 大家都會幫手,
哩度好多版主有啲要返工, 有啲要返學,
所以好多時候, 回覆都會遲咗,
咁都係好正常, 可以理解o既~
一個咁好o既論壇真係無幾多個~
咁又點會毛啦啦有人去人蝦同無掐人呢?
何必去為一啲咁o既事而嘈到咁呢?
真係值得咩?
我真係唔想夠唔夠就見哩啲咁o既事,
唔好再嘈喇!!
Vinkivan 2010-3-27 01:28:43 AM
原帖由 小糖^^ 於 2010-3-26 22:34 發表

你講左,我都有同你講返我既意思……你點都係話我唔明,咁你就繼續話我唔明LA﹗你話睇錯人既話,咁我都覺得自己睇錯人…睇錯左你係一個會明我既人﹗咁我要同波子媽講返聲SORRY……我信錯左你……:050:

我... 無言了... 希望他日你會回頭重看今天發生的事。
珊迪小姐 2010-3-27 01:41:39 AM
點解件事愈搞愈大單...其實都是個誤會呀
電腦系統short short 地 無啦啦重覆左post -->比多左兩分
admin知道比多左 所以扣番多左果兩分 都好正常啊
當然小糖都無錯啦 大家都信佢係無心既
事件本應告一段落啦 都吾知為咩吵大獲
至於""組織私聚""方面...講真吾講我都真係吾知有尼條例
真係要睇多兩次版規先得....:067:
總結 入鄉隨俗 各處鄉村各處例 係人家地頭就要守人家的規則嘛
今次扣左分 先知原來吾比甘做 甘咪無下次囉
一直以來 都無話玩針對的 今次真的是個誤會啊
lingyan 2010-3-27 01:56:03 AM
網路上無一個 forum 既版主可以一日24小時無時無刻睇住自己負責既版。
話版主唔做野/做野慢,但你又有無理過版規?
版規都係由版主訂下,
物品轉讓區,徵求/轉讓 都有要求統一格式,
方便會員查閱,但究竟有幾多人真正有做到 ?
就算係你,我翻查過你所出既post,都無跟住做,
咁你究竟有無尊重版主 ?!
如果係其他 forum,唔跟格式就早俾版主直接 delete 個 post,
通知都唔需要。

點解你仲未明白為何會俾admin close post ?!
我一睇就已經知道乜野事 .....

呢個 forum 唔可以公開搵兔友一齊活動,
應該大家都知道,
你話 "我只係同大家講返我會今個星期六/日去唔去海濱﹗﹗﹗",
但係睇返原文,跟本唔係呢個意思,
而係公開尋找兔友一齊放兔,地點、時間、注意事項 都已經例出,
而且最重要既係,注明 "有無人join﹖" 呢句說話。

做事,麻煩成熟少少,
例如之前係用品區到同人地鬧交,之後pm我話人地詛咒你,
我一收到pm都即時處理,但你竟然一直同人地嘈,
人地再詛咒你,你又pm我話佢詛咒你,
其實你有無諗過你唔再回佢文,佢就無野講 ??
要警告既我都已經警告,扣分亦都做,
但呢d唔係最快既方法,
最快既方法係你停口唔好再同人地嘈,
一隻手掌係拍唔響。

希望你真係可以客觀睇,
唔好咁主觀去睇一件事,
同一件事可以有多面睇。

快速發帖