咬人

asuka 發表於 2010-03-29 20:28|只看該作者|倒序瀏覽|打印
BEEBEE 佢咬人><
好想打佢
Vinkivan 2010-3-30 01:03:13 AM
原帖由 asuka 於 2010-3-30 00:54 發表
大家太激動啦...我唔會打佢...

呢度冇人激動, 大家只係怕你講真, 所以有咁嘅反應, 如果你養兔兔耐咗, 明白同佢哋嘅相處, 日後你俾佢咬都唔會開個咁嘅post, 因為真係好小事嚟, 不過, 我都明白點解你會咁, 因為, 唔係只係肉痛, 仲心痛tim~!!
ssc314 2010-3-30 01:13:37 AM
俾佢咬真係好少事
呢排喂藥,,creami一見我就咬,
我同佢講話唔準咬~~

而且,,流血呢d野都真係小事= =
上上次我俾choco抓+咬到我流晒血...而家有痕
上次俾choco咬到我隻手瘀晒~~

不過呢排少左啦~creami仲細,所以咩都要咬下~~
firen_freeze)) 2010-3-30 02:12:11 AM
俾兔兔咬得多就會知佢幾時想咬人....

知女莫若母呀.... #^11^#

所以我而家好少俾兔兔咬啦#^27^#
lingyan 2010-3-30 02:27:04 AM
前個幾日先俾MIFFY咬完大脾 =.=
傷及無辜....
痛到我跪左係地下成5分鐘都起唔到身 .....痛足2日...
asuka 2010-3-30 02:43:55 AM
BEEBEE成日做錯野扮無"GOO"
珊迪小姐 2010-3-30 10:29:24 AM
原帖由 asuka 於 2010-3-30 02:43 AM 發表
BEEBEE成日做錯野扮無"GOO"

d小朋友係甘嫁喇...佢每次做錯野
你都要面對面同佢講清楚甘做係吾岩既
有時候要大聲小小 佢就會明嫁喇
我個仔通常咬人之前都係有"扒地","wowo叫"等先兆
我見佢吾耐煩就吾會去搞佢既 比佢自己冷靜下
或者抱/趕番佢入籠 坐幾個鐘監
灰灰 2010-3-30 12:01:41 PM
我灰灰日日都咬我幾次GA LA~我唔會打佢嫁#^62^#。只會強吻佢。佢咬我一次...我就強吻佢一次#^80^# ~(灰灰最唔中意人地KISS 佢)..等佢知到咁樣會令媽媽好痛~...等我講返佢點解會咬我先...次次都係佢想UNUN 個時就會咬我.....比公仔佢都唔UN.....係到要UN我隻手~#^73^#
adamlam 2010-3-30 02:56:43 PM
其實D兔仔都識分人同欺負人,我男人手掌較大同有力,說話音調較低沈,我屋企隻小兔「波波」對我特別溫馴。
我老婆同阿女就比佢咬過幾次,阿女最慘,手指頭試過瘀
amen0616 2010-3-30 03:01:46 PM
我有時都會細細力打下佢頭仔
但係佢以為同我玩緊:054:
之後就會摸返佢~好傻=.=
我果隻就好系會咬我
就算咬都係好細力~會就住黎咬
但係呢...咬都唔係問題.
有時抱佢就會展示佢既飛毛腿功夫-,-想剪指甲都唔得
pipi128 2010-3-31 12:34:11 AM
之前我都比我隻仔成日咬到大脾瘀晒,左一邊加右又一邊幾balance, 不過現在好d啦, 就算咬都係細細力, 唔會好似以前咁惡狠一咬就瘀, 哈哈....
不過對得佢耐都知道佢幾時會出手就避開佢囉, 可以減少自己的損傷.
Miyako)) 2010-3-31 01:24:58 AM
淨係咬你都好啦...蕃薯之前係我大脾留下既痕依家差唔多一年都仲係到呀#^56^#
asuka 2010-3-31 08:28:03 AM
而家佢一咬我就捉實佢...唔比佢MOVE
chacha 2010-4-1 03:41:10 PM
我試過比我果隻咬大脾...好痛架 /.\  
不過仲諗緊係因為咩事, 可能條褲有佢唔喜歡的味道掛!

快速發帖