《轉貼自SINA微博》
頭先入微博個BLOG度, 見倒我偶像同兔兔影合照, 隻兔兔好得意呀~!!

╭**祝大家復活節快樂~!!!!**╮

Maggie)) 2010-3-31 11:22:31 AM
好得意!唔知係唔係有兔兔function呢?好想同小姬b去玩,但唔見有復活function比兔兔去玩.(無奈+ing):054:
wesky 2010-3-31 11:58:12 AM
隻兔邊個架 @@
Vinkivan 2010-3-31 12:02:10 PM
原帖由 wesky 於 2010-3-31 11:58 發表
隻兔邊個架 @@

唔知邊個明星嘅~!!
珊迪小姐 2010-3-31 12:09:53 PM
e~你鍾意胡杏兒?
我幾鍾意佢個短髮Look啊! 好襯佢~ #^74^#
Vinkivan 2010-3-31 12:44:03 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2010-3-31 12:09 發表
e~你鍾意胡杏兒?
我幾鍾意佢個短髮Look啊! 好襯佢~ #^74^#

係呀~ 我鍾意胡杏兒呀~!! 所以頭先見倒我至愛嘅佢同我至愛嘅兔兔影合照, 真係好開心呀~!!!

我都覺得短髮襯佢多啲呀!!
emily_520825 2010-3-31 02:04:17 PM
我就同0的friend搞左個復活節兔兔function俾0的兔兔一齊玩#^22^#
Vinkivan 2010-3-31 09:08:46 PM
原帖由 emily_520825 於 2010-3-31 14:04 發表
我就同0的friend搞左個復活節兔兔function俾0的兔兔一齊玩#^22^#

喺邊度攪呀?? 你哋啲兔兔一定好開心呀~!!!!

快速發帖