想知兔兔多數咩形狀既廁所居多,想同小姬b轉下廁所,如果係diy既話,可唔可以教我點整?
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 138 人參與投票
50.66% (77)
39.47% (60)
8.55% (13)
0.66% (1)
0.66% (1)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
long~spirit 2010-9-15 07:22:45 AM
美國超大廁所..............
sammy)) 2010-9-16 04:00:32 PM
夜晚用長方型,日間用三角型~!!
Qewi'B 2011-2-14 08:17:33 PM
3角形 ~不過遲下會轉長方形#^49^# #^49^#
月愛貓貓兔 2011-2-22 01:20:55 PM
三角的,等芊芊大d再換長方形的
phoebe)) 2011-6-19 11:52:25 PM
Mo 's pat pat很大,豪華團,所以用長方形
jinjin 2011-6-20 10:45:31 AM
MonMon只識係同一個位置屙屎尿,之前用ab三角廁所佢都識屙,但佢又食得多飲得多,一屙屎屙到個山仔咁就凸哂出黎高過網面,頂住佢patpat,佢就唔鐘意,走出去出面屙,就算用左個大既ab長方形佢都只係係同一位置屙係個角落位度,請問各位,有乜辦法可以教佢屙係另一面屙呢?又者有無邊個廁所係好深既,可以裝多D屎屎既呢?:029:
carbee 2011-6-20 01:32:30 PM
咁就要勤d洗廁所啦~
jinjin 2011-6-20 02:32:03 PM
我已經返工前放工後各1次,臨瞓前又會幫佢清1次,加埋係一日3次架啦 :008:
小小夕 2011-6-20 09:52:51 PM
放廁所時 入面用既料 整成傾斜 應該會比較好 屎屎會碌落去
jinjin 2011-6-21 02:33:36 PM
我係屋企時一見到佢屙左就幫佢抹開D屎蛋,等佢多D位再屙多一堆,
因為佢飲好多水,一屙尿就發脹,但係D貓砂已經係只得一層架啦,無得再可以做到斜坡咁啦:026:

小小夕 2011-7-2 01:05:24 AM
我貓砂 係左上角 左下角同右上角先有.. 佢會碌落去 xdd
kkklon 2011-7-2 08:22:09 AM
兔兔用長方形,,舒服D呀~我隻TIGER,唔會訓廁所,鐘意係草屋訓,#^9_003^#
mnmnvd3vd3)) 2011-7-26 06:52:27 PM
三角型~!!:010: :010: :010: :010: :010:
sillypeko 2011-8-12 07:02:59 PM
阿MO仔 得3個月大
但大小便勁多
所以由三角形轉左長方形
月野兔 2012-6-30 03:06:34 PM
長方形~帶她回家時用到現在了~

快速發帖