今日同囡囡去便利店買包買報紙
隨手一抽就抽中左呢個特別大獎

wesky 2010-4-2 12:27:33 AM
真係好運 恭喜晒
光之天使)) 2010-4-2 12:59:18 AM
之前換鬆弛熊~我都中左特別版呀~~
果陣先發現...原來呢個特別獎係真正存在
Vinkivan 2010-4-2 04:37:57 AM
係咪"圓畸"便利店呀???
明月 2010-4-2 02:49:59 PM
光之天使:我都以為係假,得個樣板
          唔會真係有得抽中,點知
          原來真係有的。
波子媽:  係呀!就係圓圈果間。
m1k1 2010-4-5 02:20:36 PM
你就好啦#^80^#
Vinkivan 2010-4-6 02:22:21 PM
上次抽CD仔嗰次, 我喺呢間度買嘢, 見倒有個女仔抽中咗, 好羡慕囉~!!!!!

E+見你又抽中... 唉~ 我啲抽獎命真係冇乜~~~!!
珊迪小姐 2010-4-7 10:25:19 AM
oh~~限量一萬只都比你抽中 真係好彩啊~~
摸過display好滑滑 =)
我之前見網拍有人賣四百幾五百蚊 真係幾值錢呀
Miyako)) 2010-4-9 01:13:37 AM
好西利呀!!(掌聲鼓勵!!!)
bonedog 2010-4-10 01:03:02 AM
我聽人中就聽得多, 身邊成日都有人中 OK 既特別獎
我呢﹖我呢﹖一次都無:050:

一定係假架....:052:
明月 2010-4-10 08:55:22 PM
原帖由 bonedog 於 2010-4-10 01:03 AM 發表
我聽人中就聽得多, 身邊成日都有人中 OK 既特別獎
我呢﹖我呢﹖一次都無:050:

一定係假架....:052:

之前ok的特別大獎係其他公仔時
我都成日聽到身邊的人話抽中隻特別獎
連店鋪d員工都話今日我地又有人抽中喇
初初我以為d員工係想sale人買野先咁講
唔會真係有呢個特別獎,但原來真係有架
其斤 2010-4-11 02:15:46 PM
好可愛牙>333<
你就好啦~一抽就中到~
我次次都要係咁去買野