好得意呀^^#^10^#

katy)) 2010-4-8 04:14:15 PM
好大對耳仔 XDD
麻利寵物屋係咪電台節目黎GA?
kittyz 2010-4-8 04:14:25 PM
我都好想帶蘿蔔去草地跑下呀~不過又吾知佢驚吾驚出面既環境,又驚果度污糟:024:
你之前咪話帶左隻大白兔番屋企既?有無相可以睇下?:012:
katy)) 2010-4-8 04:47:26 PM
我都想帶,唔知佢會唔會亂食野... (呀b係宅女)#^11^#
Maggie)) 2010-4-8 04:48:36 PM
原帖由 katy 於 2010-4-8 04:47 PM 發表
我都想帶,唔知佢會唔會亂食野... (呀b係宅女)#^11^#

會.....一定會亂食野的!剛過去的holiday同小姬b出街,佢扮聞草,聞聞下就食左d花瓣.....睇都睇唔切

asuka 2010-4-8 04:54:20 PM
崩仔仔#^65^#

connie0909 2010-4-8 05:06:57 PM
點解你搵報紙黎做底既??
kittyz 2010-4-8 05:24:19 PM
好似搵報紙對兔兔吾好架~
asuka 2010-4-8 05:32:24 PM
唔係比存...係兔爸..因為未DEXSEX 所以不能放埋一齊
firen_freeze)) 2010-4-8 05:41:47 PM
點解個眼神咁似MAX架:057:

MAX 果組人實驗做得好,冇崩耳...

....崩仔仔好可憐...:050:
小米 2010-4-8 06:43:27 PM
兔兔對耳冇晒毛既?
剃晒??
asuka 2010-4-8 09:36:32 PM
係呀比人做實驗剃晒#^56^#
firen_freeze)) 2010-4-8 11:22:23 PM
MAX都係AR,一年都未生返哂...

不過MAX好涼爽:051:
connie0909 2010-4-9 12:12:09 AM
原帖由 asuka 於 2010-4-8 05:32 PM 發表
唔係比存...係兔爸..因為未DEXSEX 所以不能放埋一齊

但都唔好比報紙佢啦....
hamster1013 2010-4-9 12:20:02 AM
我都係用哩隻拖帶架, 不過我係用黃色!

唔好用報紙啦,
你養開兔兔都應該知道架!

比人剃晒啲耳毛......真係慘!

快速發帖