vol: 328 05/04/2010 fashion & beauty 又誤導養兔方法啦!
p.126-127
激死我啦 其實我地可唔可以寫信去叫佢地登番正確既資料﹖
佢話兔唔食濕糧, 要食乾糧 間中俾小小零食補充下, 話兔唔可以長期困籠要放10-20mins

乾糧佢又唔表明係乾草, 10-20mins 太小啦..

本身我係電腦份圖係清楚睇到d字架 但唔知點解upload左之後唔得
有無方法可以放到上黎 等大家睇得清楚d﹖

感謝兔友katy尋找到的意見表…
http://www.fnb.hk/about/Mind

我已經send左去.但我覺得一封半封不足以佢地正視.如果有時間的兔友可以入去寫意見俾佢地
thanks

katy)) 2010-4-21 11:42:06 AM
原帖由 bonedog 於 2010-4-21 11:39 AM 發表

我係用photobucket 架, 不過上左黎睇唔到

我依家cut 佢其中錯既一份另外放上黎..

你可以睇下

就咁貼條LINK呢?? 現在PHOTOBUCKET好似有得校RESOLUTION, 選好之後COPY佢條LINK [我好少用, 可能唔得]
bonedog 2010-4-21 11:49:10 AM
原帖由 katy 於 2010-4-21 11:42 AM 發表

就咁貼條LINK呢?? 現在PHOTOBUCKET好似有得校RESOLUTION, 選好之後COPY佢條LINK [我好少用, 可能唔得]

我另外再補放左中間個part 你睇下睇唔睇到
mandycpi 2010-4-21 12:24:23 PM
內文個link開唔到...
但睇到"4式"的相片

果本雜誌提供的資料好含糊wor..

".... 切忌讓兔仔隨便吃濕糧..."

一點都唔明確..好易令人誤解wor....

10-20mins真係好離譜... 坐監咩...

個查詢電話搵唔到負責人?
天才文仔 2010-4-21 12:43:46 PM
投訴巳send !謝謝有心人的link.
katy)) 2010-4-21 01:08:11 PM
原帖由 天才文仔 於 2010-4-21 12:43 PM 發表
投訴巳send !謝謝有心人的link.

岩岩SEND左,主要針對小兔長壽四式果PART…

Maggie)) 2010-4-21 01:26:44 PM
SEND了投訴信﹗:051:
珊迪小姐 2010-4-21 01:29:12 PM
可吾可以近鏡影埋其他果幾段字呀?
想睇哂前文後理先一次過send投訴 :015:
thanks!~
bonedog 2010-4-21 03:33:02 PM
原帖由 mandycpi 於 2010-4-21 12:24 PM 發表
內文個link開唔到...
但睇到"4式"的相片

果本雜誌提供的資料好含糊wor..

".... 切忌讓兔仔隨便吃濕糧..."

一點都唔明確..好易令人誤解wor....

10-20mins真係好離譜... 坐監咩...

個查詢電話搵唔到負 ...

其實內文無咩特別, 只係講d 兔仔有幾咁得意..
但點解我自己又睇到你地有睇唔到既﹖
我琴日打去佢係咁答我, 話如果就咁問就件事佢搵唔到人, 要搵人先得
bonedog 2010-4-21 03:38:06 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2010-4-21 01:29 PM 發表
可吾可以近鏡影埋其他果幾段字呀?
想睇哂前文後理先一次過send投訴 :015:
thanks!~

我再放左個2段文字 你睇下見唔見到..
唔該哂
Maggie)) 2010-4-21 03:41:31 PM
其他文字都唔係重點,重點係,佢地所講養兔方法好有問題﹗:050:
mandycpi 2010-4-21 06:48:18 PM
希望雜誌會正視投訴la....

快速發帖