因同女朋友搬左出黎住套房
佢好鐘意兔仔
但而家佢鐘意左第二個
連兔仔都唔要就走左.......無返過黎
希望有人收養佢地..........=[
我養唔店係我仲有一隻狗要理
兔仔我理唔到咁多... 又要返工, 因我做航空業, so成日唔係香港, 無理由一次過喂哂幾日既份量嫁.......
我真係唔想佢地死係我面前....... 好想幫佢地搵個好好既主人

兔仔資料:
一隻係侏儒兔, 黑白色, 六個月大左右, 有寵, 全齊, 有出街用既袋

另外兩隻係一對, 兩公婆, 男既白色貓貓兔, 女既灰白賓尼免, 兩隻都一歲幾啦, 一個寵, 全齊, 一個出街用既袋

我睇下今晚upload相上黎
想養既pm我 or e-mail: [email protected]

原帖:http://www.discuss.com.hk/viewth ... &extra=page%3D1

因為我系尋找愛心主人到開吾到post所以先系呢到開post..
m1k1 2010-4-25 12:03:18 PM
原帖由 jojo199749 於 2010-4-25 11:41 AM 發表
--sor,,講錯咗,,
我只系領咗一個,,-V-
其他兩兔都已經有人領左架啦..

哦~你領左邊隻?拎左番屋企未?你做好晒功課未?有咩吾識記住上泥問下呢到既兔友
jojo199749 2010-4-25 12:16:33 PM
我領左仔仔,,
仲未拎番尼(所以我而家就系到爆爬禁兔經)
聽日個主人過尼天水圍比我,,,,,

一定一定..有咩吾明有咩吾識都一定會尼文各位架啦.=]
mandycpi 2010-4-25 12:22:25 PM
jojo199749:
:060: 原來你是其中一個有心人...聽日接兔兔返前...好好準備下喇...
加油喇... 希望你同兔兔開開心心.. 得閒post你仔仔d相上黎喇...
Vinkivan 2010-4-25 12:26:48 PM
原帖由 jojo199749 於 2010-4-25 12:16 發表
我領左仔仔,,
仲未拎番尼(所以我而家就系到爆爬禁兔經)
聽日個主人過尼天水圍比我,,,,,

一定一定..有咩吾明有咩吾識都一定會尼文各位架啦.=]

好開心你能夠幫忙領養咗一隻兔兔, 記住你要一邊養, 一邊增值養兔知識, 唔明可以上嚟問, 希望兔兔會喺你屋企健康快樂成長, 你會係佢最後一個主人~!!!!
jojo199749 2010-4-25 12:32:12 PM
嗯!!
我一定會做到..=]
(以行動尼表示..XDXD)
jojo199749 2010-4-25 01:16:02 PM
頭先打咗個電話比個主人,,,
打咗去先知..
原來之前個兩公婆試過咬個仔仔(呀de)..
之後仔仔(呀de)就無咗個腳子尾

快速發帖