琴日放工經過屯門華都開左間新既鼠兔用品店

個名叫屁屁樂園...

入去行左個圈,有MOMI,OXBOW草賣,D JOLLY小食都好齊,門口仲有2個大膠箱,我估係賣兔兔的,不過咩都未有....

不過重點係D野幾平,同同區比較好似個籃色大兔籠佢都係賣$168,AB 大籠都係$198,D HAMSTER屋仔就差唔多價~~

不過佢門口寫話新開張有85折,如果買草都有折就真係抵,不過我冇問.....

今日放工再去睇下,我想買個木屋/隧道比我3隻刺刺,唔知有冇刺刺野賣呢?因為佢個logo係刺刺....

有買野再report...
hkrchei2 2010-4-27 09:51:28 PM
原帖由 yukaibe 於 27/4/2010 17:53 發表
8號仔都全線85折, 如食oxbow 9磅草就平好多啦

做到幾時~???#^80^#
tracybb 2010-4-27 10:03:16 PM
katy 我見到有呀, $15x~~

我想問下係咪AB?:020:
yukaibe 2010-4-28 09:02:00 AM

回復 16# 的帖子

林小姐冇講減到幾時完, 我估有新鋪做特價
佢地都會減返一兩個星期留住d客既
下午我帶兔去剪毛時再問下佢啦 ^^
hkrchei2 2010-4-28 09:30:02 AM

回復 18# 的帖子

唔該晒~!!!! #^80^# #^80^#

因上個星期先買左草返家, 唔想成屋都係草~~
(姐姐會罵死我~~ )#^73^# #^73^#

快速發帖