下星期有新狗狗泥..如果同我e家隻狗夾既就應該會比佢加入我地呢個大家庭..不過其實我最擔心既系樂樂同叮叮..之前organic(我e家隻狗)泥果陣佢地勁驚!不過好彩organic系友善甘對佢地(隔住個籠),所以2日左右就冇野..吾知新泥呢隻狗狗會吾會對兔兔好惡呢..好擔心..好驚佢吠樂叮..
aina 2010-5-1 08:53:49 PM
狗一吠你一定要NO佢....
要比狗狗知, 佢的地位係比兔兔低....
m1k1 2010-5-1 09:22:03 PM
原帖由 aina 於 2010-5-1 08:53 PM 發表
狗一吠你一定要NO佢....
要比狗狗知, 佢的地位係比兔兔低....

我知..但系隻狗仔新泥..吾知聽吾聽話..
aina 2010-5-1 09:56:03 PM
最初可能唔習慣...
但你一定堅持要"惡" XDDDD
m1k1 2010-5-1 11:31:42 PM
原帖由 aina 於 2010-5-1 09:56 PM 發表
最初可能唔習慣...
但你一定堅持要"惡" XDDDD

希望樂叮ok啦..因為之前有朋友帶隻8哥上泥..叮叮甘'gugu'聲,又dum地..之前organic泥果陣都吾系甘架..跟住樂樂又發癲倒晒wc d野出泥..希望佢地都歡迎呢隻狗狗啦..#^19^#
aina 2010-5-1 11:42:03 PM
原帖由 m1k1 於 2010-5-1 11:31 PM 發表

希望樂叮ok啦..因為之前有朋友帶隻8哥上泥..叮叮甘'gugu'聲,又dum地..之前organic泥果陣都吾系甘架..跟住樂樂又發癲倒晒wc d野出泥..希望佢地都歡迎呢隻狗狗啦..#^19^#

用毛巾鋪住籠會唔會好D?
或者你可以預先用同佢地講...會有狗狗到, 大家要做好朋友XDD
m1k1 2010-5-2 12:19:33 AM
原帖由 aina 於 2010-5-1 11:42 PM 發表

用毛巾鋪住籠會唔會好D?
或者你可以預先用同佢地講...會有狗狗到, 大家要做好朋友XDD

叮叮就可以..樂樂就吾得喇..因為佢會咬..
我會架喇~~~~~~~~~~~#^22^#

快速發帖