唔洗多講e家去圖~
食完d cc都大粒過人不過都唔係最大果隻~~

光之天使)) 2010-5-2 05:25:07 PM
大粒既便便~
健康起上黎,
成兔既黃金便可以係大約一毫子面咁大~
千秋王子 2010-5-2 05:45:47 PM
:049: 大家估得叉唔多
不過只係兔糧加少少食正草碎~食得唔好曬
粒便便都係太大但係硬度十足...
我拎黎掟細路- -佢feel到痛呀!!!
玩屎InG
千秋王子 2010-5-2 05:59:32 PM
原帖由 df9534 於 2010-5-2 03:42 PM 發表
呢兜野..似豬食個d...

你就似豬呀...下次正d豬食野比你食呀~~
你自己又正咩比兔仔食呀
你會咁無聊係到排d食物咁靚??
post上黎睇下呀!!!
你正係到踩踩踩
aina 2010-5-2 06:11:07 PM
食草碎....你冇野呀:046:
千秋王子 2010-5-2 06:32:08 PM
我d草碎係一條草上果d葉黎= =
難道唔食得嗎???
唔係d草ge最低果d碎呀!!:029:
就算係佢都食得好挑剔唔會食:026:
佢心情唔好就拔曬d草落地下鋪地下訓教- -:033:
aina 2010-5-2 06:51:12 PM
你都比佢食得幾.......特別
我想問紅色個D食咩黎嫁?:026:
千秋王子 2010-5-2 07:08:42 PM
紅色果d係糧黎...一包有幾十粒左右...
其他係綠色:031:
wesky 2010-5-2 07:38:56 PM
轉返做淨糧啦
fishbu 2010-5-2 07:54:05 PM
@@ 咁似我之前買果隻marukan既?
tracybb 2010-5-2 08:11:43 PM
我想問個西瓜碗係邊到買#^80^#
aina 2010-5-2 08:33:10 PM
你比佢食咩牌子既糧呀???
Maggie)) 2010-5-2 09:20:41 PM
點解千秋係都唔聽人講,你D養兔方法係好有問題﹖﹗
df9534)) 2010-5-2 09:21:28 PM

回復 18# 的帖子

你整得令吾令我就吾知你~_~
但你甘樣就當一餐比隻兔仔食~_~?
我本來就冇心踩你既~_~
但你岩岩回句野好串下
你把口再吾收下我就吾擔保我重會吾會甘有禮貌~_~
elvisli 2010-5-2 09:50:23 PM
無估錯應該係m記日本糧吧

千秋..為兔兔好要學會長大了

只有小朋友先會搵屎尿掉人地
光之天使)) 2010-5-2 09:51:32 PM
建議你買返oxbow/apd呢d兔糧~
屋企包日本糧扔左佢....
一般我地都會餵淨糧比兔~而且唔會餵食日本糧,
因為對兔兔太唔健康,