天氣熱了...
今日也高達29度...
雖然屋企可以長期開泠氣..
但作為一個精明的師奶<自己23歲>..
無理由唔為荷包著想!!!
我住喺九龍城嘅..喺打鼓嶺道有好多間雲石廠,,
今日我落街就訂左一塊...
原本以為要百幾蚊...但埋單時候竟然"$80"...
好平呀..師傅手工又好..又可以即日取貨..超正!!
dee dee好鐘意..重量差唔多係7磅到...
如果大家有興趣嘅話..
可以pm我..我可以幫大家訂做嫁..
都係"$80"..比多十元到就可以買到比市面上那些鋁板更散熱嘅雲石...超抵<我都因為咁諗先買>

7分厚

7分厚

370x200

370x200

古古力;$ 2010-5-6 12:55:29 AM
我都係住係九龍城喎@@
不過少行街都吾知道有呢間野
搞到我又心思思想訂tim#^67^#
colour)) 2010-5-6 01:36:21 AM

回復 16# 的帖子

九龍城打鼓嶺道嘅黃珍珍嗰頭有好多間嫁'
不如得閒出嚟飲嘢傾傾兔事呀....
古古力;$ 2010-5-6 07:20:27 PM

回復 17# 的帖子

原來係咁a_a
不過我得14歲你吾介意啊?#^51^#
RABBITr 2010-5-6 08:20:53 PM
我都新買咗塊,但唔知點解小白唔鍾意訓,你隻兔喜歡訓雲石嗎?
yin051191 2010-5-7 12:47:18 AM
請問可否講個間店叫咩名同地址呀?
我想親身去訂呀,謝謝
colour)) 2010-5-7 03:34:43 AM

回復 18# 的帖子

點會介意呢..多個唔同年紀的朋友都係件好事
colour)) 2010-5-7 03:38:28 AM

回復 20# 的帖子

鋪頭名字大概唔記得左....不過打鼓嶺道得一間麻雀館...間嘢係雀館嘅左手邊囉
colour)) 2010-5-7 03:42:32 AM

回復 19# 的帖子

頭果兩日都覺得果塊雲石唔知係咪怪獸...依家超愛
chocolate301 2010-5-7 09:38:59 AM
我想問下你訂左幾耐有得拎呀?
RABBITr 2010-5-7 10:15:55 AM
照放系籠慢慢就會訓?
Maggie)) 2010-5-7 10:27:50 AM
原帖由 RABBITr 於 2010-5-7 10:15 AM 發表
照放系籠慢慢就會訓?

係呀……因為佢唔知係有d咩放左入去佢地盤度......以為塊板係攻佔牠的地盤,但當佢一訓左上去,佢就會愛上了.....^^

我琴晚都放果個冰種入個月餅盒內,小b都以為佢係攻佔牠地盤的怪物,但之後一訓左上去,就一直都無落過黎(除左食野同飲水果一刻外):055:
colour)) 2010-5-7 06:51:18 PM

回復 24# 的帖子

嗰間鋪頭收5:30pm...如果係今日比錢聽日就攞到
colour)) 2010-5-7 06:52:35 PM

回復 25# 的帖子

dee dee就係囉...頭兩日都唔係幾習慢
RABBITr 2010-5-8 12:07:01 PM
>< 我琴日放系果籠,佢系上面小便......
sweetieminnie 2010-5-8 08:35:50 PM
如果細細塊的話可唔可以放係籠入面嫁?

快速發帖