有一隻4個月大o既倉鼠妹..邊個want領養距翻屋企呢?
有愛心同耐心就得ㄋ!!!要有養寵物o既經驗....
要自備一切養倉鼠o既野..!!
要真係有心養倉鼠.

有意者add我MSN
[email protected]
本人住粉嶺.

wesky 2008-8-11 09:35:35 PM
有冇多少少資料??
如品種, 照片, 點解唔養?
TinG 2008-8-12 07:45:38 PM
哪品種 ??
葶葶 2008-8-14 08:40:04 PM

.....

係銀狐O黎...遲D俾相你睇啦..
葶葶 2008-8-24 10:18:28 PM
圖像01.jpg 圖像017.jpg 圖像018.jpg
就係呢個拉。。我可能影得唔好。。。
請原諒∼
有冇人want領養巨返去ya ?
葶葶 2008-8-24 10:21:14 PM
如果want 養就add me or call me啦∼
[email protected]   63561373
我叫婷婷^^
葶葶 2008-8-24 10:24:53 PM

..

我最近鼻敏感。我細佬都係,
so。我媽唔俾我養ㄋ。。:042:
有冇人肯收養距阿。。:077:
求下你地啦。
:050: :050: :050:
Tommy123 2008-8-24 10:45:28 PM
我家已有 2 隻熊仔鼠 , 2 隻小紫王 同 1 隻小露寶 囉 .

所以幫唔到你 , 唔好意思 .

歡迎上我 BLOG 睇我既鼠鼠 = w =

http://hk.myblog.yahoo.com/tommykwok123321

快速發帖