唔知宜家有無人想買電剪? 有無團購呢?
唔知邊隻電剪好呢?
大家會鏟光去, 定係會剪靜幾mm, 怕開冷氣既時候凍呢?
m1k1 2010-5-19 07:53:22 PM
原帖由 慧威喂 於 2010-5-19 07:36 PM 發表

我去r記時果度有人話我知, 如果剪左頭部果d毛可能就會生唔番~
因為我都用左較剪剪毛, 剪左頭部少少,
嗚嗚, 就咁無長過, 好彩淨係少少啫:036:

我幫樂樂b剪左頭果d毛都有生番出泥wo
smallsuishan 2010-5-19 08:22:29 PM
哈...佢都傻傻地 兔兔D毛點解唔會生番出黎~
我個電剪係兩腳的~~
Um 我覺得問題不大 因為你唔會日日夜夜都叉住黎用架嘛
D電都Keep得幾耐
因為買番黎個日要叉3小時 個電用到而家仲有~~ :037:

我覺得我呢隻幾好用~
不過唔好係pet shop買 因為真係貴好多
我個日去pet shop睇一模一樣 但係貴成舊幾水~!!
慧威喂 2010-5-19 08:34:18 PM
原帖由 m1k1 於 2010-5-19 07:53 PM 發表

我幫樂樂b剪左頭果d毛都有生番出泥wo

吓~:027:
我見我隻薯仔個身d毛都生左好多出黎,
但係頭頂仲係無左一執, 唔知係唔係要等耐d先:026:
m1k1 2010-5-19 09:16:15 PM
原帖由 慧威喂 於 2010-5-19 08:34 PM 發表

吓~:027:
我見我隻薯仔個身d毛都生左好多出黎,
但係頭頂仲係無左一執, 唔知係唔係要等耐d先:026:

haha~可能你日日望住佢..佢長左DD甘多~你吾覺姐~可能生得比較慢~

快速發帖