一知道有第3集,一路都好想睇,
但d戲飛太貴了,和囡囡一齊去睇
要成二百多元,諗住放棄唔睇,
點知上星期見到有份報紙有得抽獎,
竟然抽中左,今個星期六可以去睇喇
好開心囡囡同我。
hkrchei2 2010-7-8 09:50:46 PM
恭喜丫~~ 我都好想去睇呀~!!!!
Vinkivan 2010-7-8 11:47:31 PM
你同囡囡都好幸運喎~ 上次又抽中大公仔, 今次又抽中戲飛~~

好運會繼續嚟~~~~~~~~^^

PS: 《Toy Story 3》真係好好睇呀~ 結尾仲幾感人咖~~~!!
wanwahpenny 2010-7-9 10:25:29 AM
haha~
我都想去睇><
我住tuen mun會係tuen mun睇~平好多~
m1k1 2010-7-11 02:14:58 AM
你就好啦~#^80^#
redbean 2010-7-11 01:38:37 PM
恭喜曬呀~
我都覺得好貴架, 不過都買左黎緊星期六既飛啦~
你係唔係都係17號睇?
明月 2010-7-12 12:40:44 AM
原帖由 redbean 於 2010-7-11 01:38 PM 發表
恭喜曬呀~
我都覺得好貴架, 不過都買左黎緊星期六既飛啦~
你係唔係都係17號睇?

我和囡囡昨天已經睇左了,真係好好睇的,
囡囡睇完有d頭暈,可能坐得太前了,
我地遲左入場,所以剩低前排座位。
redbean 2010-7-17 01:23:54 AM
我聽日就睇啦,哈哈

不過我好唔抵呀
公司今日出左 email 話包左星期四一埸請我地去睇呀
但係我已經買左飛 lu.....#^15^#
明月 2010-7-17 08:56:08 PM
原帖由 redbean 於 2010-7-17 01:23 AM 發表
我聽日就睇啦,哈哈

不過我好唔抵呀
公司今日出左 email 話包左星期四一埸請我地去睇呀
但係我已經買左飛 lu.....#^15^#

睇多一次套卡通卡咁好睇,
你公司咁好的,包場俾員工睇戲。
redbean 2010-7-18 05:51:08 PM
哈哈, 我公司唔好架,
之前佢減人工減得太勁
好多人走
宜加先做返D咁o既o野
寧願佢加返人工, 俾返D allowance

我琴晚睇左
真係好攪笑
我個埸好多小朋友, 同佢地一齊睇d氣氛好好
哈哈

快速發帖