我見佢地好鍾意o係我張床玩,但係佢地有時會o係床VV, 都試過5-6次.

有冇咩產品可以鋪O係床,防止尿滲入床??
瑤妖=) 2010-7-16 08:05:37 PM
我隻兔兔佢唔會係床到尿尿.
所以我好放心.
你可以試下教教佢呀<:
rita0620)) 2010-7-16 09:21:16 PM
我隻兔兔都會係床到尿尿,,
但就好鐘意係床上面彈黎彈去#^14^#
chiy3k 2010-7-16 11:10:38 PM
原帖由 colour 於 2010-7-16 02:50 AM 發表
其實兔兔未懂得去厠所v.v嘅話就盡量唔好放上床玩...因為我自己dee dee試過...搞到我差唔多日日都要換床單...床"肉"重要反嚟反去#^62^#

我隻方包識去廁所的,但間唔中佢會O係床度疴,
但見茶包方包咁鍾意O係床上玩,所以唯有睇實佢地LAW~
有時都唔夠佢地快,叫停唔到佢地,所以需要附助品
jovannichoi 2010-7-19 12:44:34 PM
日*城有4*6的膠臺布啊,絕對防水
5*5好像也有,不如你去看看啊,好似20-50一塊,具體價錢不記得了
wanwahpenny 2010-7-22 11:31:35 AM
我星期日去ikea都見唔到有ge= =
得一個叫浴室墊...好細張= =要$99
twpig 2010-7-22 12:12:13 PM

回復 20# 的帖子

我昨天買左了,是一張好單簿的床上墊來的,(在宜家賣床上用品那裡,你會見到好多張床上的放左一張好單簿的野就係.)它是卷住圓筒形狀一蕭舊的.一張大約三呎的$39.9.我就買大張雙人的$69.9.而特左的就$129.9
美極 2010-7-22 01:43:45 PM
我想問下有無得買D 特大雙人的?????
我個隻美美。。。。:050:
wanwahpenny 2010-7-22 04:35:10 PM
原帖由 twpig 於 2010-7-22 12:12 PM 發表
我昨天買左了,是一張好單簿的床上墊來的,(在宜家賣床上用品那裡,你會見到好多張床上的放左一張好單簿的野就係.)它是卷住圓筒形狀一蕭舊的.一張大約三呎的$39.9.我就買大張雙人的$69.9.而特左的就$129.9

請問有冇編號阿= =
我驚我搵唔到=3=
同埋有冇相!?
natalie1202 2010-7-22 04:55:16 PM
我都想買呀,,不如你講個貨品編號出黎呀 =]
THX
twpig 2010-7-22 05:57:37 PM
床褥墊及枕頭保護套Mattress pad and pillowprotector
保護床褥防止被弄污、塵埃及延長壽命。每個角附彈性帶,使保護套不易移位。
單人$39.9雙人$69.9特大雙人$129.9加大雙人$149.9
http://www.ikea.com.hk/chi/brochure/bedroom/bedroom2010.pdf
你們可轉到第44頁睇下
twpig 2010-7-22 06:02:31 PM
個名稱SKYDDA LATT
twpig 2010-7-22 07:01:34 PM
如果選上方的頁數,應是23/26
smallsuishan 2010-7-22 08:30:52 PM
單人床褥墊保護套
$39.9 呢個???
chiy3k 2010-7-25 01:06:06 PM
多謝分享~~

不過我買左床單,床墊LU, 上網搵到的.

快速發帖