DEL

m1k1 發表於 2010-07-31 04:53|只看該作者|倒序瀏覽|打印
DELETE
DELETE

m1k1 2010-7-31 04:56:13 AM
唉~好想要有缺憾果隻..不過e家未系時候養多隻動物
栗子)) 2010-7-31 12:54:25 PM
1次過6隻:056: .....
栗子爸都有隻灰色龍貓仔..等我同個個人傾下先
Maggie)) 2010-8-1 12:38:22 AM
原帖由 m1k1 於 2010-7-31 04:53 AM 發表
1) 杏色仔三歲 (免費)
2) 灰色女三歲 (免費)
3) 香檳色仔一歲半,右手殘廢 (免費)
4) 杏色仔九個月 ($400)
5) 杏色仔九個月 ($400)
6) 銀白色仔九個月 ($1500)

有意 email : [email protected]

不如我講下點解有D係FREE有D要錢丫.....

FREE果兩隻(三歲)係DAD AND MUM....佢地生出黎果D係3,4,5,6...........由於右手無左既3號,所以FREE比人......

佢係想賺錢……你唔好再助長呢D人了,佢係賣龍貓的商販,佢同兔販KEN係無分別的﹗

我有好多朋友都係養龍貓,佢地無同佢地做絶育,但每次都會養返D BB,同埋就算係真養唔到咁多,就係FREE咁送比人,EVEN係網上既人都係FREE的,:054: :054: :052: :052:
m1k1 2010-8-1 03:01:08 AM
原帖由 Maggie 於 2010-8-1 12:38 AM 發表

不如我講下點解有D係FREE有D要錢丫.....

FREE果兩隻(三歲)係DAD AND MUM....佢地生出黎果D係3,4,5,6...........由於右手無左既3號,所以FREE比人......

佢係想賺錢……你唔好再助長呢D人了,佢係賣龍貓的商 ...

我好同意你甘講!!我本來吾想post要錢果3隻,不過個post系人地既..我都系轉過泥..冇啦啦del甘D野佢吾系甘好甘...
Maggie)) 2010-8-1 12:45:41 PM
原帖由 m1k1 於 2010-8-1 03:01 AM 發表

我好同意你甘講!!我本來吾想post要錢果3隻,不過個post系人地既..我都系轉過泥..冇啦啦del甘D野佢吾系甘好甘...

咁你仲咩仲要轉POST!!!!!!!!!!

你明知果D人係商販,你咁做就係助長佢地繼續做,你個思想唔好再咁小朋友啦,如果我地唔賣,唔轉POST,唔回,佢地想賣,想做商販,門都沒有﹗

咁你明唔明點解我咁反對你幫人轉POST,仲要果D人係要收錢...........你自己好好反省下,諗真下,自己係幫人定係助長D商販繼續販賣動物..........
m1k1 2010-8-1 07:23:21 PM
原帖由 Maggie 於 2010-8-1 12:45 PM 發表

咁你仲咩仲要轉POST!!!!!!!!!!

你明知果D人係商販,你咁做就係助長佢地繼續做,你個思想唔好再咁小朋友啦,如果我地唔賣,唔轉POST,唔回,佢地想賣,想做商販,門都沒有﹗

咁你明唔明點解我咁反對你幫人轉 ...

我系想post吾洗錢果3隻架!因為佢地年紀比較大同埋有缺憾..我原意只系想post呢3隻
我都知我今次做錯左,轉錯post

快速發帖