:050: 波波係一隻c子兔.佢係o係我家暫住既兔兔...
佢既主人把他放在露台.導致佢既視力俾太陽光搞到好差...
而家佢主人叫我幫佢搵個新主人...
因為我媽媽話屋企有2隻兔會有好多負擔.所以要搵個新家比佢.
我希望有一位有經濟能力同迫養兔兔既好人可以幫我領養佢...

:073: 而津津就係我既兔兔..擁有大小姐脾氣xD既靚兔兔

:附相 http://www.facebook.com/album.ph ... 401307064&saved

有意請PM我OR+我FB傾...=]:054:
(我點解放唔到個POST.O係領養果度既?)
WAI)) 2010-8-13 03:42:33 PM
已經PM左你~ 我留左電話俾你添~ 等你回覆 THANKS
wawingkei 2010-8-13 04:06:17 PM

回復 2# 的帖子

最快要等8月尾主人去完TRIP,,到時CALL你,OK>?

可以SD你D資料來嗎..黎如經濟同點解要佢果D野黎THX.我媽要搵一個合適佢既主人/

WAI)) 2010-8-13 04:34:25 PM

回復 3# 的帖子

我D資料已經PM左俾你~
睇下你媽媽想法如何~ 任何時候都方便打俾我~
因為我未必日日上網~所以有咩消息直接打俾我~ THANKS!
WAI)) 2010-8-16 12:45:12 PM
樓主~如果唔OK~ 直接PM我,PLS.
因為唔得~我呢幾日就會去搵合眼緣既兔仔~THX

快速發帖