我個仔啱啱走咗~~
我而家唔知點算好
wesky 2010-8-26 08:07:22 PM
之前有冇咩唔妥啊??

點都好, 幫佢準備好身後事, 為佢做好最後既一件事
katy-3- 2010-8-26 08:22:40 PM
如想了解寵物善終店``
http://mini-house.info/thread-6702-1-1.html
內有很多兔友對各間寵物善終店的意見#^9_003^#
-----------------------------
祝兔兔一路好走
相信兔兔在彩紅橋會很開心
因為有很多兔兔相伴#^56^#
adamchan1023 2010-8-26 09:19:05 PM

回復 1# 的帖子

唔好唔開心呢
你既仔仔距會返到主的身旁
距在天國上一定會守護著你的
願主快點讓你好起來

加油
wanwahpenny 2010-8-27 09:13:02 AM
RIP
唔好咁傷心...
你仔仔知道都會唔開心的..
twpig 2010-8-27 09:15:57 AM
兔兔會在彩虹橋同其它兔兔(包括我個仔)一齊生活得開心快樂 !
如果你想為牠作最後的事就找善終服務,小波那時我是經朋友介紹用"寵之xx"的.都ok架.
但如果你本身是信彿教的話可以選"再見xx".因為你可以安放兔兔在那兒聽彿經.
APPLE 2010-8-28 12:24:04 AM
我安排咗明天陪佢走最後一段路啦~~多謝樓上兔友...我最後揀咗"寵之xx", 希望佢同其他兔兔係彩虹橋閞開心心啦~~
yy0808 2010-8-28 12:57:25 AM
節哀順變...
兔兔係彩虹橋到同其他兔兔一定會生活得好開心^^
twpig 2010-8-28 09:30:22 AM
原帖由 Apple 於 2010-8-28 12:24 AM 發表
我安排咗明天陪佢走最後一段路啦~~多謝樓上兔友...我最後揀咗"寵之xx", 希望佢同其他兔兔係彩虹橋閞開心心啦~~

記住要堅強呀~雖是不捨及傷心,但兔兔也不願看見我們為牠傷心的.
APPLE 2010-8-29 08:42:06 PM
我放咗好多紅蘿蔔陪佢一齊上路...係佢最鍾意食架...
我仲帶埋佢返屋企...等我可以日日陪住佢...

快速發帖