37190_10150090755577542_573737541_7225503_8251546_n (Small).jpg (88.01 KB, 下載次數: 26)

識得笑既畢仔1

識得笑既畢仔1

IMAG0170 (Small).jpg (88.42 KB, 下載次數: 27)

秋高氣爽, 訓個靚覺先!!!

秋高氣爽, 訓個靚覺先!!!

WAI)) 2010-10-5 03:05:19 AM
haha~勁可愛!! :039:
super4)) 2010-10-5 06:28:20 AM
兔仔的小動作真的很可爰但係影動態相片比較難所以影到真的好幸福啊~~
BarbaraFok 2010-10-5 11:12:50 AM
原帖由 phyllisiloveu 於 2010-10-5 12:45 AM 發表
我都有見過我隻兔兔笑呀! 就係起佢俾我同佢按緊頭仔果陣時, 不過我一係一隻手抱住佢, 一隻手同佢按頭仔, 我實在無手可以張佢可lum樣影底, 最搞笑嘅係, 佢因為以前個主人照顧得佢唔好, 佢D牙仔生歪咗, 於 ...

我都想睇下冇門牙既兔兔
佢地食野一定好辛苦喇
可以既post張相黎睇下丫!!
BarbaraFok 2010-10-5 11:15:54 AM
原帖由 super4 於 2010-10-5 06:28 AM 發表
兔仔的小動作真的很可爰但係影動態相片比較難所以影到真的好幸福啊~~

我成日見兔友可以影到佢地既兔兔打呵欠同脷仔相
但我就成日都捕唔到畢仔黎影
同埋我唔識影相, 只有用電話或者傻瓜機
所以就算俾我影到都係一pat野咁....#^81^#
光之天使)) 2010-10-5 12:06:32 PM
畢仔真係幾時睇都係咁可愛~~
d毛又短短,頭仔又圓圓~~
:033:
BarbaraFok 2010-10-5 12:39:11 PM
原帖由 光之天使 於 2010-10-5 12:06 PM 發表
畢仔真係幾時睇都係咁可愛~~
d毛又短短,頭仔又圓圓~~
:033:

Total都好可愛呀
成日都想見下真兔樣
畢仔本來長毛架
不過夏天比我剪短哂
依家驚緊佢d毛長唔切過冬天呀#^73^#
光之天使)) 2010-10-5 12:43:51 PM
原帖由 barbarafok 於 2010-10-5 12:39 PM 發表

Total都好可愛呀
成日都想見下真兔樣
畢仔本來長毛架
不過夏天比我剪短哂
依家驚緊佢d毛長唔切過冬天呀#^73^#

長出切唔緊要既~
比多d毛巾佢坐就得la~
我都好想摸下畢仔真兔~haha:010:
BarbaraFok 2010-10-5 12:56:21 PM
原帖由 光之天使 於 2010-10-5 12:43 PM 發表

長出切唔緊要既~
比多d毛巾佢坐就得la~
我都好想摸下畢仔真兔~haha:010:

呢幾日已經比多左條毛巾隻臭豬喇
仲想買多張床仔比佢, 等佢再暖d#^74^#
小賢 2010-10-5 10:18:36 PM
我開唔到畢仔笑個張呀,只係開到後尾個兩張喳....#^3_002^#
BarbaraFok 2010-10-6 11:11:58 AM
原帖由 小賢 於 2010-10-5 10:18 PM 發表
我開唔到畢仔笑個張呀,只係開到後尾個兩張喳....#^3_002^#

其實得2張相咋,第一張就係畢仔笑喇!
上面個正方形唔知點解會走左出黎#^71^#
heibylaw 2010-10-9 11:03:46 PM
好得意呀~識得笑~~
KANGAI=] 2010-10-10 12:45:30 PM
HAHA..好可愛呀...
笑得好SWEET
yau2121 2010-10-14 08:22:30 PM
你就好啦..:071:

我都未見我隻衰野識笑:061:

快速發帖