11月7日 Mini-House 第三屆兔聚 (主題: 兔兔聯合生日大會)

活動日期: 11月7日 (星期日)

活動時間: 2:00PM-6:00PM (共四小時)

活動地點: Less More Studio多功能活動室
     (荔枝角汝州西街781號永康工廠大廈C座5字六樓 (參加者自行前往)

人數上限:30人  (新手兔友 5名 中級以上兔友 25名)

參加費用:  $85/人 (按人頭收費、大小同價)
     (包租場費用、食物費用、大會物資、及活動精華DVD乙隻)

截止報名日期(連付款): 2010年10月30日

目的 Objective :
1. 促進會員間的交流,彼此聯誼,並分享養兔心得

活動內容:
1.        破冰遊戲;
2.        享用美味小食;
3.        兔兔齊食菜;
4.        R-CHANNEL,分享養兔心得;
5.        至激抽獎;
6.        我要做 “Model” 兔兔攝影區(自備造型)。

美味小食:
1.

瑞士雞翼
2.

香腸拼盆
3.

炸迷你咖哩角
4.

炸迷你菜春卷
5.

夏威夷雞沙律
6.

紙包飲品(每人兩包)

參加資格:
1.        必須為MINI-HOUSE 的會員,中級或以上優先考慮
2.        兔兔在過去一個月,未曾患上任何傳染性疾病(如皮膚病、傷風感冒、呼吸系統疾病、兔虱等)
3.        兔兔已絕育

報名方法:
填寫以下資料,電郵至
[email protected]
1.       會員名稱:
2.       參加人數及名稱:
如 "2人 (阿甲、阿丙)
3.       聯絡電話:
4.       聯絡電郵:
5.       參加兔數及名稱:
如 "1隻 (小兔)
6.       兔兔年齡及性別:如 "2歲 (雄性)
7.       兔兔是否已絕育:是�否
8.       兔兔過去一個月曾否患病:有�沒有(請說明)
9.    我確定以上資料正確無誤:是�否

報名流程:
合資格的參加者會收到電郵通知報名已被接受,然後於10月30日或之前透過銀行轉帳繳交參加費用,並必須將收據影印本寄回本站電郵,以作確認(不接受網上銀行轉帳)。如過期未繳,空缺將由下一位兔友補上。

注意事項:
1. “每”人只可帶“一”兔,以確保安全;
2.  

請先行評估兔兔的健康狀況是否適合出席本活動;如果家中飼養兩隻兔或以上,只要任何一隻患有傳染性疾病,都不適宜出席本活動;
3.

為確保所有兔兔的健康,主人進場後,須帶 貴兔到檢查站接受健康檢查;為免造成不快,請勿“冒險”,大會有權拒絕違規者進場,報名費將不獲發還;
4.

參加者須先脫鞋,才可進入兔兔活動範圍;
5.

進場後,為免引起混亂,請勿急於放兔,直到大會作出指示;
6.

活動期間,參加者須把人名LABEL 張貼於身上當眼處,以作識別;
7.  

活動期間,請尊己及人,禮待所有兔兔及參加者;
8.

如發現任何兔做出騎乘的行為,必須“立即”及“適當地”制止,以免造成損傷及不偷快事件;
9.

除大會攝影師外,參加者只可以於指定環節進行攝影;
10. 為達到最佳的聚會效果,參加者須聽從活動負責人指示進行活動;會員的合作性,會作為本會是否允許會員參加下次活動的重要考慮因素之一;
11.  嚴禁於場內進行未經允許之商業或非商業之宣傳�推銷活動,或招募非本站活動的參加者。

場地使用須知:
1.    參加者須先脫鞋,才可進入兔兔活動範圍;
2.    如發現兔兔大小便,請立即使用尿墊或海綿處理;
3.    請勿損毁場內任何物品,違者須自費賠償

以下情況下,可要求退回部分或全部已繳交款項:
1.    兔兔於出席活動前兩星期,不幸生病(須提供醫生證明)
2.    活動因某些因素,如活動當日天氣惡劣或參加人數不足二十人,而被逼取消。
3.    如參加者於10月30日或之前取消報名,可退回全部已繳款項;
  如參加者於11月 3日或之前取消報名,可退回80%已繳款項;
  如參加者於11月 4日或之後取消報名,無論找到後補參加者與否,已繳款項將不獲發還。

免責條款:
1.    參加者須負責貴兔於場內的所有安全責任,大會無須負責;
2.    大會有權請不合作的人士�不合資格者離開,費用恕不退還;
3.    大會有權更改以上資訊及活動內容,而不另作通知,請留意本頁。

已報名會員名單
1.     wesky (工作人員)
2.     丫芷
(工作人員)
3.     Elvisli (2人) (工作人員) (已付款)
4.     波子 (2人) (工作人員)
5.      hamster1013 (1人1兔) (已付款)
5.     choi_ching (2人1兔) (已付款)
6.     尤尤 (1人1兔) (已付款)
7.     光之天使 (2人1兔) (已付款)
8.     hkrchei2 (1人1兔) (已付款)
9.    其斤 (2人1兔)
(已付款)
10.  栗子 (2人1兔) (已付款)
11.  PhoenixY (1人1兔) (已付款)
12.  Sheena (2人1兔) (已付款)
13.
  uumeme (2人2兔)
(已付款)
14.  千千 (1人1兔) (已付款)
15.   PANDA (1人) (後數)(工作人員)
16.   喵喵 (2人2兔) (已付款)
17.   theonemom (1人1兔) (已付款)
18.   Elyse (1人) (工作人員) (已付款)
19.   salaheyo (2人1兔) (已付款)

Waiting List:
1. rabbitlam
2. connie0909
3. RedBean

目前總報名人數: 30人 17兔 (滿額)

choi_ching 2010-10-17 04:53:14 PM
波波 & 小丸 唔去咩
wesky 2010-10-17 07:16:12 PM

回復 16# 的帖子

應該會帶小丸去~
hamster1013 2010-10-17 08:41:50 PM
點解唔帶波波嘅?!
我好掛住波波呀!!
redbean 2010-10-18 02:34:16 AM
哎呀, 我之前去左旅行
一返黎已經滿左:044:

Kulu 咁岩係 11月7 日返屋企架... 好想帶佢去添

可唔可以留 waiting?
uumeme 2010-11-1 02:46:30 PM
我前几天搬家, 未能上網send出轉賬收據, 最後在1nov零晨才送出, 希望不會太晚啦.
hkrchei2 2010-11-7 06:52:56 PM
感謝一眾工作人員~!!! 我同花花都玩得好開心丫~!!!:002: :002:
PhoenixY)) 2010-11-7 09:01:14 PM
花花你咁快返到屋企既. 今日見到好多兔兔, 好得意. 皮蛋同我都玩得好開心, 多謝晒各位工作人員用心策劃一個咁難得既活動比我地一聚.
ADMINISTRATOR 2010-11-7 09:11:44 PM
11月7日 Mini-House 第三屆兔聚 主題: 兔兔聯合生日大會 已完滿結束
多謝所有工作人員的努力, 及參加者的參與
歡迎大家於論譠或Facebook 上分享有趣的照片 ^^
http://www.facebook.com/pages/MI ... 7128156865?v=photos
其斤 2010-11-7 10:52:43 PM
今日~大福同福爸福媽~
都玩得好開心~
(多謝大家包容...我家孩子既洩洩野=V="十萬個感謝...)

雖然尾聲有少少意外。。。
不過返到屋企福媽已經再檢查過牙仔~手手腳腳~脊骨
都唔見大福有痛既反應~~仲係屋企跑跑跳跳~所以請大家放心啦~
要大家為大福擔心~
真係唔好意思>.<

特別鳴謝各位工作人員~
準備左個咁開心既兔兔活動比我地同兔兔
~

光之天使)) 2010-11-7 11:06:04 PM
原帖由 其斤 於 2010-11-7 10:52 PM 發表
今日~大福同福爸福媽~
都玩得好開心~
(多謝大家包容...我家孩子既洩洩野=V="十萬個感謝...)

都唔見大福有痛既反應~~仲係屋企跑跑跳 ...

無事就好喇~
真係好大一聲"啪"~

大福真係好可愛好精靈呀~
佢仲好叻~識搵路行~一d都唔百厭丫~
喵喵 2010-11-7 11:15:08 PM
原帖由 其斤 於 2010-11-7 10:52 PM 發表
今日~大福同福爸福媽~
都玩得好開心~

都唔見大福有痛既反應~~仲係屋企跑跑跳 ...

係呀 玩得好開心呀真係.. 我仲睇緊d相呢...
無事就好喇 依幾日你都留意下大福啦~~~ ^^"
真係唔好意思sorry呀大福媽 o係我唔知情之下飯飯痾左尿正濕左你個兔袋
攪到你要洗 真係打攪曬 ><"""
sheena 2010-11-7 11:46:30 PM
大福冇事就好啦!!
佢好得意呀, 成日痴住rabbit爸, 仲擒上我背脊! 好痴人好得意!!
我而家都有D掛住佢=P

我同rabbit爸都想係度多謝mini-house既工作人員,
我地玩得好開心呀!
希望有機會可以再參加兔聚!
hkrchei2 2010-11-8 09:17:45 AM
大福冇事就好了~!!!!
大福真係好痴人丫~!!! 不停走去其他兔友大比~!!! 超可愛丫~!!!#^65^# #^65^#
大福走到我同花花身邊, 大福好細粒好得意丫~!!!!!
(我花花實在太大隻啦~!!!#^33^# #^33^# 昨日上巴士, 係咁比其他乘客話花花係狗狗; 好在車長冇阻上我上車)

花花昨日一返到home就扒地... 好
波丸媽 2010-11-8 01:05:32 PM
大福冇事真好,好叻仔^^
多謝大家包容我隻小丸呀, 要同比佢UN過既兔寶貝講聲唔好意思>0<
隻隻都好乖呀!

大家玩得開心就好啦~~
我隻小丸唔知係咪冇波波起度,所以冇乜精神,返到屋企就生猛返晒.
但我就成身散晒LU~~哈
sammy)) 2010-11-8 11:01:53 PM
有事未能參加!:054: :054:
吾知幾時有相悌!
:041: :041: 好心急呀!

快速發帖