各位,,,,你地隻兔仔鐘意咬野嗎???
因為我隻兔好多時都好乖唔會咬,,,,但會呢幾日趴趴下抬起頭無啦啦嗅下你身體,,,,跟住就1口咬落黎~
唔係淤左1大達,,,就係流血.....你地果隻會嗎?????
點解佢會咁既???

緣小夢 2010-10-14 01:33:34 PM
原帖由 littledot 於 2010-10-14 01:00 PM 發表

你係唔係抱住佢太耐,佢唔耐煩所以咬你想你放佢走呀?

因為我家既兔平時係唔會咬人既,不過有一次我捉住佢梳毛,搞左太耐,就俾佢咬左一下,好彩佢都係細細力咁咬,唔駛見紅啫!

下,,,唔係好耐炸~
佢趴到想訓添....但無啦啦提起頭,,,嗅了下咬的位置就咬了下去><
katy)) 2010-10-14 02:04:00 PM
妳抱住佢睇電視,定係佢趴喺梳化妳摸佢?

前者9成9係佢唔耐煩啦 #^53^#
後者都係,妳見佢趴哂喺度其實佢舒服GA,只不過佢想去玩多D所以哂咬妳叫妳放佢走~

我經常都想呀B陪我坐梳化/訓覺,坐唔夠半分鐘就走,次次都係我一廂情願....#^37^#
栗子)) 2010-10-14 02:13:01 PM
如果我係廳抱栗子,佢想尿尿
會咬我話我知佢想去廁所..我會放手
佢就彈返房尿尿
katy)) 2010-10-14 02:30:41 PM
原帖由 栗子 於 2010-10-14 02:13 PM 發表
佢就彈返房尿尿

也對!!! 呀B以前都係咁,我地又唔識結果佢尿左……
自始我隔一陣[1至2個字/2至3個字...]叫佢去廁所,佢養成左玩一陣就要去廁所的習慣…
緣小夢 2010-10-14 10:17:53 PM
原帖由 katy 於 2010-10-14 02:04 PM 發表
妳抱住佢睇電視,定係佢趴喺梳化妳摸佢?

前者9成9係佢唔耐煩啦 #^53^#
後者都係,妳見佢趴哂喺度其實佢舒服GA,只不過佢想去玩多D所以哂咬妳叫妳放佢走~

我經常都想呀B陪我坐梳化/訓覺,坐唔夠半 ...

抱住佢睇電視,佢趴嚮我大比...我順便摸佢~
唔耐煩?我果陣摸佢佢好似就訓著咁我先邊睇電視邊摸佢~
佢想去玩多D所以哂咬妳叫妳放佢走???但佢只鐘意嚮籠入面趴,,,,或者女仔心口~

"我經常都想呀B陪我坐梳化/訓覺,坐唔夠半分鐘就走,次次都係我一廂情願...."
同佢有點感情佢就鐘意追住你轉嫁啦~~
緣小夢 2010-10-14 10:18:53 PM
原帖由 栗子 於 2010-10-14 02:13 PM 發表
佢就彈返房尿尿

我之前都有諗過,,,,,但好似唔係~~
因為放佢返入籠佢都無反應,,,無想去wc~~
緣小夢 2010-10-14 10:20:42 PM
原帖由 katy 於 2010-10-14 02:30 PM 發表

也對!!! 呀B以前都係咁,我地又唔識結果佢尿左……
自始我隔一陣[1至2個字/2至3個字...]叫佢去廁所,佢養成左玩一陣就要去廁所的習慣…

我果隻剛買返黎都試過無啦啦尿左嚮我身~~
但當佢慣左我地既味就好似唔會了~~

快速發帖