11月9號

我兔仔上面果2隻牙其中1隻無左牙,
果日睇醫生都仲有嫁,
果陣話有少少長左,但比多d草佢食就得
但今日睇唔見左果隻長左既牙,, 點算牙..
會點嫁,,
但我bb又狂食野,好似無事

--------------------------------------------------------------------------

我中午果陣抱住我隻兔兔傾計,跟住行返出去廳果陣佢爭札
趺左落地下, 我聽到有d怪聲牙, 平時佢自己趺落地下都唔會有咁大聲><
我e+見佢個咀下巴有d怪怪地,好似撞到下巴
心痛死我啦
點算好牙,突然之間唔知邊到搵個兔袋同佢去睇,是但拎個環保袋加塊木底板頂住先得唔得
佢連佢心愛既菜都唔食牙...我諗佢好痛..

睇獸醫既betty 要幾錢牙,, >< 我手上得400渣,唔知夠唔夠
/_____\ 急到喊 唔該大家教下我點做

今晚睇定聽日睇牙 唔知收工未>.< help

更新
同bb睇完醫生啦
醫生話佢趺親,受驚,所以就唔太食野~ 其他野都無物問題,但d腸慢左少少,因為嚇過
開左d草粉,止痛藥等等既野比佢
照住食就ok啦~ 同埋睇下佢腸腸情況,如果有改善就唔洗覆診
要食7日草粉,,

真係好彩啦今次 >< 如果我整到佢受傷我真係好內久

好彩今次無事~  

同埋診金無我想像中咁貴 :073:

kayan0v0 2010-11-6 08:29:52 PM
Xdd恭喜:078:
berki 2010-11-6 09:58:45 PM
好彩咋^^
有錢快D去買個兔袋啦
希望兔兔以後都健健康康:055:
mymiumiu 2010-11-7 05:21:15 PM
無事就好啦#^54^#
babymanb 2010-11-9 10:22:40 PM
又大件事, 我隻兔無左上面其中一隻牙,, 我果日同佢睇醫生都仲有嫁,今日唔知點解無左
wesky 2010-11-9 11:18:08 PM
上面無左隻下, 對應下面果隻會磨唔到牙, 越生越長, 可能要剝, 問問醫生
小賢 2010-11-9 11:53:41 PM
兔兔有你呢個主人都已經好幸福啦,
希望你兔兔健健康康...

快速發帖