唔知各位對佢呢位熊仔鼠BB有冇印像呢?佢係牛奶糖呀~
牛奶糖佢係一隻好乖、好可愛既鼠鼠,會響我手上訓教、食野,亦都唔咬人....
但佢響尋晚7點36分左右離開左媽媽我喇.....

當我發現牛奶糖佢病左時,我已經決定帶佢去睇醫生,可惜尋日睇完醫生搭緊車返屋企時佢就.....
牛奶糖手仔腳仔都凍冰冰,醫生話佢病得好嚴重....但估唔到睇完醫生唔夠一個鐘,
連一次藥都未食佢就離開左媽媽.....
唯一令我冇咁遺憾既係,牛奶糖佢係響我隻手上面呼出最後一口氣架,我由睇住佢喘氣,
到抖大氣、抽蓄,跟住斷氣.....響巴士上面個心真係好似插左一刀裂左咁.....

但牛奶糖響生前都拎左鼠鼠選舉既冠軍:
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D3
亦都證明大家都覺得牛奶糖係好可愛既,而身為媽媽既我亦都有照顧好佢,咁已經足夠喇.....
但最難過既係睇唔倒佢長大,到離開o個刻都仲係BB...
點都好,牛奶糖,你響媽媽心目中永遠都係最可愛既熊仔鼠尼架!~
媽媽好唔捨得你、好掛住你呀......丫~我唔可以喊架....牛奶糖唔想媽媽唔開心家嘛,係咪~
媽媽會祝福你架牛奶糖.....希望媽媽既每一滴眼淚都會化成對你既祝福啦.....
BYE BYE喇,我既BB女.....媽媽真係訓唔著呀.....放心啦~媽媽會陪到你落葬完成為止.....
安息喇....牛奶糖~

以下有好多牛奶糖既相相,大家可以留言為她送上小小既祝福和思念.......

好精靈咁食瓜子~

好精靈咁食瓜子~

訓到一隻豬仔咁~

訓到一隻豬仔咁~

訓得好嗲嗲~

訓得好嗲嗲~

一隻無線滑鼠....

一隻無線滑鼠....

[我係Model鼠+法國香水~

[我係Model鼠+法國香水~

媽媽我唔係禮物尼架!

媽媽我唔係禮物尼架!

咦~你係邊個尼架?

咦~你係邊個尼架?

我係大演奏家~哈哈~

我係大演奏家~哈哈~

洗下對手仔先~

洗下對手仔先~

kee kee~睇我食得幾有型~

kee kee~睇我食得幾有型~

kiss kiss之櫻桃~

kiss kiss之櫻桃~

好味好味~

好味好味~

amyluilui 2008-8-28 09:19:05 AM
Too badT^T
bless you "MILky Sweet"
天蠍座小公主 2008-8-28 11:23:34 AM
原帖由 amyluilui 於 2008-8-28 09:19 AM 發表
Too badT^T
bless you "MILky Sweet"

thank you for your bless.../_\
甜品糕 2008-8-28 11:26:25 AM
牛奶糖臨走前有你陪住佢, 佢已經覺得好幸福了~
祝福佢來生一樣有個好主人~
Tommy123 2008-8-28 12:03:43 PM
牛奶糖 , 離開之前有你陪住佢 , 佢已經好滿足架喇 .

願 牛奶糖在天上可以過著幸福快樂的生活 .

你自己都要開心番呀 , 唔係 , 牛奶糖點會開心 ?
tsac_ever 2008-8-28 12:16:07 PM
牛奶糖一定會係天上生活得好開心~~~:051:

TinG 2008-8-28 12:35:28 PM
牛奶糖系天上一定可以過著幸福快樂的生活 ~
天蠍座小公主 2008-8-28 03:06:02 PM
原帖由 甜品糕 於 2008-8-28 11:26 AM 發表
牛奶糖臨走前有你陪住佢, 佢已經覺得好幸福了~
祝福佢來生一樣有個好主人~

嗯.....唯一感到小小安慰既係佢響我懷裡呼出最後一口氣而走....
我都希望佢來世甚至生生世世都會好幸福~
天蠍座小公主 2008-8-28 03:21:09 PM
原帖由 Tommy123 於 2008-8-28 12:03 PM 發表
牛奶糖 , 離開之前有你陪住佢 , 佢已經好滿足架喇 .

願 牛奶糖在天上可以過著幸福快樂的生活 .

你自己都要開心番呀 , 唔係 , 牛奶糖點會開心 ?

嗯....我諗我需要一段時間去平伏心情....
或者有新既牛奶糖出現我會好好多...期待中~
放心啦~我會令牛奶糖開開心心的~
天蠍座小公主 2008-8-28 03:21:59 PM
原帖由 tsac_ever 於 2008-8-28 12:16 PM 發表
牛奶糖一定會係天上生活得好開心~~~:051:

嗯!我都相信係~:045:
天蠍座小公主 2008-8-28 03:22:39 PM
原帖由 TinG 於 2008-8-28 12:35 PM 發表
牛奶糖系天上一定可以過著幸福快樂的生活 ~

仲可能會識倒男朋友仔添~:053:
TinG 2008-8-28 04:41:14 PM
原帖由 天蠍座小公主 於 2008-8-28 03:22 PM 發表

仲可能會識倒男朋友仔添~:053:

灰灰丫` 系男仔黎架:060:
仲可以識到4小福 ~
好多好多朋友呀 ^v^
大家一定好開心 :039:
stephen28 2008-8-29 09:23:35 PM
吾 好 咁 吾 開 心 啦...
我 諗 佢 系 天 堂一 定 會 開 心 嫁...
shing637 2008-10-24 07:53:30 PM
佢係你手上離開,佢已經好開心咁離開
唔好咁唔開心啦
★BN★ 2008-12-24 06:44:33 PM
我隻鼠都唔會死:057: :057: :057:

快速發帖