好希望可以有d mei辦法 等她接受懲罰!!!!

內容血腥, 慎看1:40秒開始

http://6.cn/watch/14122613.html

請大家幫忙做d野 等賤人消搖法外!!!!!

波丸媽 2010-11-18 10:07:06 PM
我唔敢開黎睇,睇完你地講已經夠啦
呢d人簡直心理變態, 咀咒d講句,佢地會有報應!!!
Darling:o) 2010-11-19 12:08:11 AM
他朝君體也相同, 等天收^^
栗子囡囡 2010-11-19 12:21:45 AM
我睇左小小.....好想嘔....
係咪個腦有事???
好想報警!!!$%$^@$re@%%
rbtdoria 2010-11-19 12:35:33 AM
我都係唔敢睇...
太殘忍了...:063:
pooh2347 2010-11-19 01:00:28 AM
好希望有人可以話俾我知件事係假架!好希望自已唔知道有呢d傷害小動物既事!真係好傷心,好心痛,好想救佢地!可惜自已咩都做唔到!兔兔對唔住呀!希望你地安息la,呢班人我唸佢地死個陣都係會有同樣既死法當然再恐怖d la(用恐懼鬥室既方法)!仲要落地獄,永不超生!:052: :052: :052:

Futagoza_Kaniza 2010-11-19 01:06:10 AM
原帖由 月愛貓貓兔 於 2010-11-18 08:39 PM 發表

me too 預埋我

加埋我, 最好一巴二巴打果3個女人,
下面有D人留言, 話果3個女人講既係四川方言或者重慶.
寸妹兔 2010-11-19 04:16:39 AM
我在現場實打x佢!:004: :004: :004: !
long~spirit 2010-11-19 07:33:59 AM
原帖由 寸妹兔 於 19/11/2010 04:16 AM 發表

我實提供任何支援
Maggie)) 2010-11-19 10:23:23 AM
原帖由 寸妹兔 於 2010-11-19 04:16 AM 發表

X2 我會用同一方法去打爆佢個頭﹗
天才文仔 2010-11-19 11:23:44 AM
好可怕,好冷血.......
完全係魔鬼既行為........
人在做,天在看,會有報應的.......
irene 2010-11-19 05:18:08 PM
好嘔心..我都唔敢,唔想睇...
我0係web新聞睇到都覺得好心寒...
玩到冇0野好玩咩? 點解要咁做??
PhoenixY)) 2010-11-19 06:06:16 PM
聽你地講既都知恐怖, 我唔會睇. 我信呢D咁既人係會有報應的.
sheepman 2010-11-19 08:02:33 PM
我喊左好耐
本來我睇個段唔係完整版
但樓主個段係..我係跳黎睇,唔敢睇晒
點知最後見到兔兔俾佢壓扁左
我個心好似碎左咁
係咁打側邊d野...
兔霧草;)餅姬 2010-11-19 09:56:09 PM
原帖由 寸妹兔 於 2010-11-19 04:16 AM 發表

加埋我一份;0

條友系咪痴線嫁"我真系唔明有咩好玩囉!!
佢旁邊仲有咁多兔兔...唉
聽到隻兔兔d慘叫聲,,真系...
呢d人唔死都冇用:052:
熊折 2010-11-20 12:09:07 AM
唉....
兔兔好慘呀....
我見到佢個龍入面仲有好多兔兔....
咁姐入面D兔兔都係等死...:022:

點解尼D人唔快D死...
點解可以做埋D咁GE野...."
真係太過份了....:022:

快速發帖