只限將軍澳寶琳站交收, 所有物品如沒人要將會在十二月底丟掉。

1. 黃色草架兩個 (q兔買), 約八九成新

2. 草波波一個 (q pxt買), 約八九成新

3. 粉紅色草架一個 (pet xgg 買), 約八成新

4. 白色四方廁所一個 (只放過墊料, 兔兔唔肯用), 九成九新

5. 五角型廁所一個 (ilr 買), 五成新, 有尿漬, 但己消毒

6. 白色粗間豬仔板一塊 (q兔買), 全新

有意者請留言, 先到先得, 謝謝!

(唔知點解upload唔到相, 可看以下link!)

/

另外, 仲有q兔圍欄一個出讓, 三尺高, 自由出價, 可pm我!
已有 1 人評分P 幣 收起 理由
wesky + 100 無私分享, 加錢~

總評分: P 幣 + 100   查看全部評分

ronniecheung 2010-12-14 11:38:38 PM
現在餘下以下物件, 都是比較舊的, 唔岩用都唔緊要!

藍色五角廁所一個

紅色水樽一個 (q pxt買, 上次唔記得打, 是斐斐BB時期的物品了

要就留言呀, 月尾就掉了~
ronniecheung 2010-12-14 11:44:08 PM
唔好意思, 我沒CHECK PM, 岩岩才看到大家的PM, 次序都係按呢個POST的留言呢!

有關黃色草架的用法, 佢有兩個小鈎, 是攝喺籠用的!
mylovepet 2010-12-15 03:56:44 PM

回復 15# 的帖子

m1k1 2010-12-15 09:14:00 PM
我想要五角型廁所~好耐之前pm左你架喇..
siuhiuhiuhiu 2010-12-27 09:03:15 PM
我想問仲有無呀? 我都想要呀>"<
你有咩係未比人架?
crystal_xd)) 2010-12-28 05:57:24 PM
我想要五角形廁所牙`吾知仲有冇呢?
★NINTENKI 2011-1-2 06:22:26 PM
唔知個草球仲有冇呢,我有D想要... #^66^#
kelly0703 2011-1-13 12:47:44 PM
我想要q兔圍欄,已pm你

快速發帖