oxbow 9lb 又斷貨
新年之後先有貨賣....
決定以後唔買oxbow...
尤尤 2011-1-6 01:42:01 PM
我知新年一定斷貨....
所以我都一早訂左一箱22 LBS MOMI過新年~
加上我宜家仲有一包5.5 LBS 未開...
應該夠食...

大家要早D入定貨~#^9_003^#
hkrchei2 2011-1-6 01:42:04 PM

回復 15# 的帖子

我唔知有冇, 不過為左仔仔女女既健康著想... 都要出去搵地d 草草 過年~~~
尤尤 2011-1-6 01:43:00 PM
原帖由 SakixxShum 於 2011-1-6 01:40 PM 發表
OMG....咁即係連15oz oxbow t草都無...-口-

15oz食唔到好耐....
你2隻兔食15OZ??
Maggie)) 2011-1-6 05:23:58 PM
係呀.....要買其他草了......:054:
Futagoza_Kaniza 2011-1-7 01:26:39 AM
好彩...我d兔唔揀食..= =.. 隨時轉草都ok..
Oxbow 9lbs斷左貨. 聽d shop 講25lbs好似仲有少量貨呀!
wanwahpenny 2011-1-8 08:26:07 PM
我1月6係STATION X 訂到WOR~重要幾靚~
泡泡MOMI 1st cut唔肯食= =曬好多~
penny922 2011-1-9 12:46:29 AM
oxbow 25lbs好襟食,兩隻兔食到4個月!!
elain141519 2011-1-10 05:04:53 PM
我一月8 日買係 I LOVE  XXX都仲有得買40安士GA T 草,但草草就葉多D ,枝少D ,仲有D 碎,但好香草味。
emily_520825 2011-1-10 06:06:40 PM
兔恊仲有0的40 oz Oxbow..... Penny 你0的草食成4個月都無草香架啦喎~ 佢地會食得慢0的ga wor....

0的草期期都唔同.....我近期成日溝APD 1st + 2nd + Oxbow .....以前小B死都唔食Oxbow...有一期佢鍾意食....而家俾我溝下溝下乜都食 haha :060:
EliseS 2011-1-18 10:17:02 PM
係呀, 但官塘果間我見到有好多9磅喎 ! :056:
twpig 2011-1-19 09:05:02 AM
我一聽9Lbs會斷貨又唔知幾時先有貸返,唔理咁多訂左箱25Lbs先...:060:

快速發帖