2011年1月6日晚上9點幾..你離開左我地..真系好突然...mammy真系好吾捨得你..你系彩虹橋要幸福.......

mylovepet 2011-1-7 11:44:49 PM
hh0 2011-1-8 12:55:40 AM
RIP
樂樂都失去左個伴, 好好睇住佢
傘仔)) 2011-1-8 10:59:54 AM
R.I.P

折衷.....
samsamyan 2011-1-8 11:18:40 AM
叮叮咁得意一定在彩虹橋有好多好朋友
你唔好唔開心La
加油呀
brendang 2011-1-8 03:18:09 PM
R.I.P.
是否太冷?
Pamela_peony 2011-1-8 04:14:39 PM
樂叮媽,叮叮都唔想你唔開心架,
每一隻小朋友黎都我地身邊都係因為同我地既緣份,
佢地每個黎都係有一個任務,係要黎教識我地一o的野,
佢地既任務完左就會返返去佢地既世界,開開心心o的同伴一起,
樂叮媽,你就諗下叮叮教識你o的乜,你就好好咁記住,
唔好白費左佢黎你身邊既任務呀...
long~spirit 2011-1-8 09:07:40 PM
原帖由 pamela_peony 於 8/1/2011 04:14 PM 發表
樂叮媽,叮叮都唔想你唔開心架,
每一隻小朋友黎都我地身邊都係因為同我地既緣份,
佢地每個黎都係有一個任務,係要黎教識我地一o的野,
佢地既任務完左就會返返去佢地既世界,開開心心o的同伴一起,
樂叮媽,你就諗下叮 ...

我認同你的講法,動物真的教識我地好多野,而佢地任務完咗就會返返去佢地快樂的世界, 和其他動物一齊
光之天使)) 2011-1-9 12:10:31 AM
折哀,
樂樂還要你照顧,
牠失去了同伴一定也和你一樣傷心,
振作!

換一個想法,
叮叮只是先一步去彩虹橋邊玩邊等你地je

振作
twpig 2011-1-9 09:49:38 AM
R.I.P~
就算叮叮離開左,但佢其實在彩虹橋上仍然望見你的,所以一定要振作,唔好令叮叮走得唔放心唔捨得.
berki 2011-1-9 10:28:06 AM
RIP
能夠見到自己心愛既動物比自己早走一步都算係一件幸福既事呀
叮叮係彩虹橋一樣會好幸福唔會忘記媽媽你架!
樂樂同媽媽都要加油!
m1k1 2011-1-10 09:53:43 PM
叮叮2歲,我都不知道是否太冷..
樂樂現況不錯,沒有不肯吃東西的情況..
thx all..

快速發帖