今日終於送個籠黎勒
芝麻小朋友系入面一陣已經勁開心系到跳兔仔舞 一直轉轉轉轉 跳跳跳:032:

我都買左個草架比花生小朋友 等唔可以再坐係個兜到屙尿尿:034:

鈉米 2011-2-8 01:35:51 PM
我果2隻都係女仔...不過唔同種黎`一直都係分2個籠養...出黎玩果陣都算和睦`但係對於住同1個籠既睇法,我就一定唔建議。
兔仔無論男仔定女仔都好, 都會有爭地盤既天性, 所以要佢地長時間咁係同一個籠度一齊生活既話,佢地都會有可能為左留低自己既氣味而周圍vv, 所以你要多d觀察下佢地, 如果出現呢d情況都係分籠好, 因為佢地留氣味既下一步就可能係打架架啦`
小小夕 2011-2-8 02:22:42 PM
我反以用左新籠   之前唔識去廁所個隻終於識去= = ..........
之前系舊籠成日屙草兜:068:

我念睇下大個D會點先... 如果佢地會霸地盤 我會分開佢地    :068:   唉    哂左個籠:067:  >0<
廁所要2個?   者系如果1個籠 要有2個廁所既?

有人話個籠迫  其實唔迫了:066:   都好闊落    大過之前個個好多嫁喇:063:   >"<

尤尤 2011-2-8 04:13:12 PM
呢個籠好唔好用就見人見智~
不過我覺得一隻兔用呢個籠都係岩岩好...
宜家見你話2隻...宜家就好闊落...
你話佢地得2個月..兔兔仲有得大..
大約8個月-12個月體形先會大定哂...
所以宜家係岩用..不過好快又要買多個...
呢個籠放一個廁所已經夠...因為呢個真係唔大...
小小夕 2011-2-8 04:26:48 PM
原帖由 尤尤 於 2011-2-8 04:13 PM 發表
呢個籠好唔好用就見人見智~
不過我覺得一隻兔用呢個籠都係岩岩好...
宜家見你話2隻...宜家就好闊落...
你話佢地得2個月..兔兔仲有得大..
大約8個月-12個月體形先會大定哂...
所以宜家係岩用..不過好快又要買多個 ...

唔緊要  下年新年再買 :070:
哈哈哈
ccychoy 2011-2-8 07:09:35 PM
其實我feel大籠養兩隻好細
我養1隻都feel細:024:
'答'板放高d會大d
小小夕 2011-2-8 09:03:26 PM
原帖由 ccychoy 於 2011-2-8 07:09 PM 發表
其實我feel大籠養兩隻好細
我養1隻都feel細:024:
'答'板放高d會大d

我其中1隻小朋友腳仔傷左 所以放低了>"<   
e加我已經拆埋佢 :027:
廢事跳:008:

快速發帖