頭先睇新聞,見到大陸有人開左個掉圈圈既攤位...

10蚊人仔就可以玩十次,而比人掟果d吾係水樽啊,,或者其他東西..

而係活生生既兔仔..:050:

佢地比人困左係個身都轉吾到既''籠''度..

係零度既氣溫下凍到縮埋1團,而且個籠又冇水,又冇草係度..

''我仲見到有d兔仔只係bb黎...''

最離譜既係,贏左既獎品就係兔仔..試問幾多人拎到返去係識得照顧隻兔兔.

而且聽講果度好興食兔肉,,可想言知果班兔仔既命運係幾可憐:050:

點解d人可以咁殘忍,利用d兔仔黎搵錢,

兔年岩岩先開始.都吾知仲有幾多兔仔受害=[
yanyi:) 2011-2-13 04:03:15 PM
下..姐係掉中果個籠就拎果隻兔仔番屋企?
10蚊10次咪姐係一蚊一次...
d人真係好賤..
希望個年頭快d過...
不過兔年熱潮過左..
就係棄兔熱潮既開始...
raywong521 2011-2-13 06:41:07 PM
呢個玩意有左好耐.......d人係好無良.....其實隻兔生與死佢地跟本唔係咁在乎.....只會諗可以賺到幾錢
chinggg 2011-2-13 09:48:44 PM
真係難為左d兔仔,,拎咁多生命黎做生意,,真係好無良..
kiki520u 2011-2-16 07:33:13 PM
真令人ANGRY #^62^#
firen_freeze)) 2011-2-23 06:41:27 PM
其實外國都會有D咁O既遊戲,例如贏隻兔兔返屋企。

但我強烈地覺得國民素質長期低下的國家,搞D咁野根本就係虐畜#^3_002^#
bbandwingki 2011-2-24 12:08:17 PM
呢d真係x街徲嫁...........
POPO)) 2011-3-11 11:43:48 PM
好衰ah><
點可以咁對佢地
小穎 2011-3-23 11:39:54 AM
事情都發生左,就算幾心痛d大陸人都唔會理。
唉,唯有希望拎佢地番屋企有真係會照顧佢地一生一世既主人啦。
哪怕是一個人都好

快速發帖