我琴日去左兔協交表做義工~
想問下大家哩..
係要等佢email我同我講要我幾時上去做丫..
定係我交完表根據我寫果個時間得閒就上去做就ok架?
有冇人都係有係兔協做義工?_?
yanyi:) 2011-2-15 11:01:44 AM
原帖由 berki 於 2011-2-14 04:54 PM 發表

因為我臨急抱佛腳
所以而家街都唔敢出#^64^#

你話考緊都會照做
咁你應該好勤力#^54^#
呠呠都要督促住媽媽溫書#^7_002^#

錯xd
我係唔勤力成日唔溫書.
又係諗住考之前果2個月先溫~
所以宜家咁得閒就去做義工xd
呠呠只係識係咁叫我俾佢出黎玩架咋lol
yanyi:) 2011-2-15 11:02:28 AM
原帖由 elain141519 於 2011-2-14 05:29 PM 發表

買的....做左BODY CHCEK LU

下..買番黎都咁細隻??
body check完話佢地健唔健康@_@?
elain141519 2011-2-15 06:14:36 PM
原帖由 yanyi 於 2011-2-15 11:02 AM 發表

下..買番黎都咁細隻??
body check完話佢地健唔健康@_@?

Body check 時 DR.BETTY 話佢地2個半月,以加已經3個半月大。
小白好健康,灰灰個鼻鼻同個咀咀就有一D 癬...兩個都有D 蚤,小白同灰灰都要滴頸,灰灰每日都要搽藥水,以加都無咩啦~~:053:
berki 2011-2-15 06:16:25 PM
原帖由 elain141519 於 2011-2-15 06:14 PM 發表

Body check 時 DR.BETTY 話佢地2個半月,以加已經3個半月大。
小白好健康,灰灰個鼻鼻同個咀咀就有一D 癬...兩個都有D 蚤,小白同灰灰都要滴頸,灰灰每日都要搽藥水,以加都無咩啦~~:053:

好迷你呀佢地
小白小灰要身體健康,唔好要媽媽擔心呀
elain141519 2011-2-15 09:06:46 PM
原帖由 berki 於 2011-2-15 06:16 PM 發表

好迷你呀佢地
小白小灰要身體健康,唔好要媽媽擔心呀

我會比心機湊兩個衰女GA LA ....所以想去免栛~~~

快速發帖