:063: :063::063:之前我喂野食被兔兔食,點知...........我隻手指被兔兔當野食咁...大力地咬~好痛!!!:011:
你地有冇試過??

firen_freeze)) 2011-2-16 06:55:22 PM
觀察過隻野偷野食的動作...我覺得....隻兔咬主人係因為佢覺得咬住FING幾下就會跌D野食出黎!!!

最咬得多O既就係果D日日俾野佢食的人.....不過佢只係輕輕咬ONLY.
kiki520u 2011-2-16 07:49:31 PM
#^78^# 阿布都係咁.. 見到我放野食入佢個兜兜就會抓狂#^16^#
唯有一隻手摸住佢個頭.. 一隻手快快咁放D野食入去.. KEEKEE#^21^#
月愛貓貓兔 2011-2-16 10:58:14 PM
係咁我幾好彩...
芊芊仲未咬爛我的東西
jessiesze)) 2011-5-24 01:24:03 AM
我個仔俾佢咬過2次
草袋又咬過
Hitan)) 2011-5-24 02:01:55 AM
嘩, 你地個個都被咬過?
咁我真係好好彩...
佢從來冇咬過我...
淨係不停 lam 我塊面, 額頭, 鼻, 下巴, 手, 腳 <-- Umm... 諗諗下其實好似全身都比佢 lam 過 ~_~"
even 我伸手或伸頭入籠, 佢會望兩眼 & then 繼續做自己野...
如果放野食入去又會識得企埋一邊或者出籠先...

不過, 佢就好鐘意咬我張被...
仲有 LV 同 Chanel 手袋 ~_~"
仲好識揀, 試過專登走去我朋友的 LV 袋隔離疴尿 :046:
好彩冇整濕人地個袋咋 :056:
phoebe)) 2011-5-24 09:51:14 AM
我隻兔近來時時咬嘢有時我抱住佀訓佀都咬我不過好輕咬而家電線咬斷二條:047:
inkalaam 2011-5-27 12:17:36 AM
成日抱佢就會咬兔爸個肚腩..hahaaa 好搞笑!
我隻手有味個陣又會咬!!
兔兔囡 2011-6-6 11:47:03 PM
請問大家被兔兔咬完…
有冇諗過去打破傷風針…

某日, 我問Dr. Gerry
佢話要打…
唔知大家…:050:
Carman 2011-6-7 02:29:31 PM
原帖由 兔兔囡 於 2011-6-6 11:47 PM 發表
請問大家被兔兔咬完…
有冇諗過去打破傷風針…

某日, 我問Dr. Gerry
佢話要打…
唔知大家…:050:

其實安全起見...係要的,
有一次餵兔兔吃蕃茹,牠肉緊到當我隻手指係蕃茹...
一口咬落去...現在好番見到無左忽肉
我親戚甚至叫我打瘋狗症針...囧"
最後我也是擠血+沖水+酒精,連膠布也沒用0.0

快速發帖