段片頭1分鐘都未開始黎料
之後好恐怖架!!嚇到我喊左出黎
都唔明點解D兔兔要咁可憐受埋D咁既苦#^56^#
唔好買皮草!#^62^# no demand->no supply!!

P.S.皮袋(冇毛)製作方法係咪都唔人道? 如果係我以後都唔買皮袋啦!!!!

http://www.facebook.com/#!/video ... 690951&comments
raywong521 2011-2-16 03:39:16 PM
唔好買皮類野,我好鐘意整手作仔,都唔會買果d動物毛毛黎玩,因為那塊柔軟,軟滑的毛毛既背後,動物都被殘酷的對待,諗起都心痛

兔仔,平價,粗生,由其係白色毛的...養大了,就拿去剝皮了,諗起都想喊~

我無睇段片啊~唔敢睇
yanyi:) 2011-2-16 03:47:50 PM
好殘忍...
仲要連死左既兔兔都唔放過...
其實市面上好多衫丫飾物丫都有毛..
點樣先分到係真毛定假毛= =..
紫雪女 2011-2-16 04:27:27 PM
好殘忍.:028:
商人真的可以為左賺錢不顧動物的生死啊.
不過講到底..
有需求先有市場
希望少D人買皮草啦:029:
完全唔敢睇條片.驚訓唔著.
littledot 2011-2-16 05:02:26 PM
睇左,真係好慘呀!
之前睇過一段仲慘,就咁用枝棍打暈、打死隻動物,跟住就剝皮
過程中好多動物都未死架,有d冇左層皮仲係度掙扎緊

雖然我覺得d毛毛嘢好靚,但係我都冇再買過黎用lu
Pamela_peony 2011-2-16 05:31:08 PM
係香港都好o的,真正既毛毛野一定會貴,
所以好易分真毛定人做纖維,
但係大陸就難o的,
就算係人食果o的兔兔都係
ccychoy 2011-2-16 07:35:21 PM
仲以為吾系兔毛添
原來十幾蚊果d都系...
kiki520u 2011-2-16 07:41:33 PM
#^41^# 唔敢睇呀#^36^# ............... 我怕我會喊#^37^#
上次睇果個XX女仔用玻璃坐上去都睇到眼到紅.. 火都黎
月愛貓貓兔 2011-2-16 09:48:37 PM
吾敢睇...好驚訓吾著
rbtdoria 2011-2-17 12:57:32 AM
上個星期森美都有嚮電台講叫大家唔好用皮草呀
d兔兔真係好慘好慘...
真係唔敢睇條link...:063:

快速發帖