rabbit仔不嬲都住響呢個2尺高既圍欄入面既, 屋企冇人睇住佢既時候圍欄都會關實
但有一日, 佢竟然成功逃走
大家R爆頭都諗唔到佢點出黎, 因為佢就咁係唔夠高跳出黎架
結果終於俾我細佬發現佢既逃跑路線......大家估唔估到呢

yanyi:) 2011-2-17 03:39:58 PM
嘩=  =其實佢都幾難走到出黎...
最大可能真係得粒士多啤梨~_~
Riela)) 2011-2-17 03:45:41 PM
:043: 佢會唔會爬近sofa d 欄
借力跳出去
Maggie)) 2011-2-17 04:09:19 PM
我估係跳上個籠度再跳出個圍欄....
small_tra 2011-2-17 07:46:45 PM
我諗直接誇欄出去~~!

我男朋友有一晚~訓訓下發現聽到聲~

點知oreo係到~~!明明佢係圍欄入面...點出黎架~!?

有日睇住佢由圍欄jump左出黎....

從此我係佢圍欄上加左塊膠檔住佢~!

我諗rabbit仔都好似oreo咁叻~jump出黎~!!
sheena 2011-2-17 08:49:50 PM
oreo好勁喎!!
我rabbit仔跳唔到咁高呀
估得最接近係zucca媽!

[開估]
答案係佢將個草隧道推近梳化
然後跳上隧道頂再跳上梳化離開

如果唔係我細佬後來親眼目擊, 真係估唔到個仔咁聰明呀!

由於rabbit仔好鐘意捐個隧道, 所以我唔想拎走,
而家要將個隧道拍埋牆, 等佢可以捐, 但就推唔走
ernie168 2011-2-17 10:09:20 PM
:010: RABBIT仔勁丫~
小小夕 2011-2-17 10:16:35 PM
原帖由 sheena 於 2011-2-17 08:49 PM 發表
oreo好勁喎!!

[開估]

由於rabbit仔好鐘 ...

你粒士多啤梨系邊買嫁者
sheena 2011-2-17 10:23:42 PM
唔記得答你=P
上水街邊檔買, 有分大細, 我呢個大既好似....$70定75
但我見過好多地方都有喎....旺角金魚街, 銅鑼灣/太古街邊小販都有, 係冇咁平lor

個陣我諗住冬天俾佢保暖先買既...不過rabbit仔都冇咩理過佢
小小夕 2011-2-17 11:26:53 PM
>///< 好可愛!!!!  睇我搵日又去望下先
rbtdoria 2011-2-17 11:32:02 PM
原帖由 sheena 於 2011-2-17 08:49 PM 發表
oreo好勁喎!!

[開估]

由於rabbit仔好鐘 ...

ahahahaaa~~~
yeah~~~~~:031:
因為zucca成日都將d野推來推去改裝晒佢間屋
我仲覺得佢有室內設計的天份:037:

快速發帖