=== 請各位老友幫忙廣傳開去,盡快幫兔兔搵暫養或領養家庭 ===

剛剛係放狗o既時候,發現了這隻兔年受害者被遺棄係街上,個望人真係唔係人,係寒冷警告下就咁遺棄兔兔,個籠裡面仲要係濕哂,搞到兔兔凍到震騰騰,實在唔忍心佢就咁留係街度,唯有收留住先,但我實在無辦法放入屋企,皆因大家都知我家中有隻患癌症的狗狗,抵抗力比較弱,所以唯有將兔兔放係屋企出面的後樓梯安頓住先,總好過流落街頭啦!

請各位老友幫忙廣傳開去,盡快幫兔兔搵暫養或領養家庭,因為我怕比其他住戶睇到,投訴到立案法團,到時就唔知放兔兔去邊喇!!

有興趣或可暫養的朋友,可隨時打比我:63498626或email: [email protected]

http://www.facebook.com/#!/photo ... ;set=o.309970238466

m1k1 2011-2-16 09:51:47 PM
我都想幫手暫養..不過樂樂e家生癬實在系吾太方便
m1k1 2011-2-16 10:05:18 PM
岩岩我打左去,個人話有人要左喇,希望領養個人系真心對佢好啦
bbandwingki 2011-2-17 12:56:49 PM
咁而家係唔係比人領養左啦.......
我想養呀.......
mylovepet 2011-2-17 02:50:24 PM

快速發帖