本身買左apd草粉, 但原來依家全線ge貨到期日去到今年5月
我又冇理由買得番幾個月ge草粉仲要係好大支, 所以最後退番比寵物店

想問草粉Oxbow Critical Care邊度有得賣?
聽聞得vet有得賣, 仲要睇症先有
但我手上冇任何草粉看門口

希望大家話我知邊度有方法搵到草粉

wesky 2011-2-21 10:22:22 PM
唔一定要睇症吧
wanga113 2011-2-21 10:43:26 PM
你可以係8號兔買 我都有係個到買過幾次!
wm20472 2011-2-21 11:48:28 PM
養兔的人, 真係要有一包看門口
cordede 2011-2-22 12:01:12 AM
如果大圍珍禽異獸近你的話,我可以以我名義幫你打去叫佢留一包草粉,咁你自己去診所度買就ok ga喇∼希望幫到你啦∼
horacerabbit 2011-2-28 10:33:26 PM
問左8號兔...冇oxbow草粉
wanga113 2011-2-28 11:58:39 PM
原帖由 horacerabbit 於 2011-2-28 10:33 PM 發表
問左8號兔...冇oxbow草粉

要訂咖,你可以訂
Futagoza_Kaniza 2011-3-1 12:45:32 AM
pet central 有得賣.
horacerabbit 2011-3-1 01:01:58 PM

回復 8# 的帖子

佢話獸醫先有, 佢地冇= =
horacerabbit 2011-3-1 01:02:56 PM

回復 9# 的帖子

係邊呢??????????
砵仔糕 2011-3-1 01:22:38 PM
我上次去exotic 買野見到有草粉買~~你可以睇下~~

http://www.@@@@@/index_topic.php ... path=/114258/114528
horacerabbit 2011-3-1 01:28:04 PM

回復 12# 的帖子

依家apd草粉全線到期日去到5月, 打過去問
所以我唔考慮apd
砵仔糕 2011-3-1 02:23:18 PM

回復 13# 的帖子

我個日見到oxbow 草粉都有~~
horacerabbit 2011-3-6 05:57:06 PM

回復 13# 的帖子

邊間有?????????

快速發帖