http://www.facebook.com/video/vi ... 800198&comments

請做好心理準備先睇!*

天才文仔 2011-2-22 01:33:46 AM
又係呢個女仔?佢真係好無人性,點解仲未有人拉佢架?

呢度有好多小朋友上來睇架,樓主快快加返個(18+).
我地成年人睇到都有d頂唔順,太可怕.......
cordede 2011-2-22 02:14:27 AM

回復 3# 的帖子

d人話個女仔本身都係有錢女...
佢最好唔好話我知佢咁做係為興趣!!!!:004: :005:
小小夕 2011-2-22 04:27:14 AM
依e影片  好似系個老闆 請d女仔去拍 e d 片  比d變態既人睇 ..   聽聞
但咁做真系勁殘忍
crystal0202 2011-2-22 04:18:53 PM
真係5 明D人咁做為乜,我真係5想睇落去........
yanyi:) 2011-2-22 04:43:10 PM
好似話拍一幾有幾千蚊...
有d變態佬買黎睇美腿..
隻兔兔真係好可愛..
我睇到佢放佢落地下已經唔敢睇..
見到地下有血...唉..
ccychoy 2011-2-22 06:35:16 PM
又系呢條八婆:052: :052: :052:
殺一條幾千$.緊系有$ la~
頂佢.挖佢出尼'邊'屍la:076:
brendang 2011-2-22 07:04:17 PM
開咗聲睇,聽到小兔慘叫,好慘好想哭.點知原本我隻youdo都聽到,仲周圍望,又向籠入面走來走去,十分不安.要我安撫,我諗連佢都聽到有兔仔被害.:063: :061:
lammfy 2011-2-23 04:26:14 PM
其實大陸好像沒有這些虐待動物的條例(有也從來不執行),更沒有愛護動物協會和兔協等構構,自己無法無天!生在大陸的兔兔真是太可憐了!:022: :022: :022:
在大陸不少人藉著虐待小動物來提升自己的名氣,真是十分變態!但facebook 和 youtube 的影片的點擊率確超高,令這些嘩眾取寵的人名聲大增。所以我認為大家不要因一時好奇而點擊觀看這些影片,應鼓勵朋友和親人拒絕觀看,這樣我想那些變態的人會選擇其他途徑而不再殘害兔兔!:028: :028: :028:
berki 2011-2-23 04:33:03 PM
唔敢睇
一CLICK入去就見到個女人踩住隻兔
好$*!&$*&#^$%!&%^$ #^62^#

快速發帖