DEL............

mylovepet 2011-3-1 12:05:01 PM
lammfy 2011-3-1 01:53:52 PM
養兔是一生的責任,生養死葬,是兔爸兔媽的義務!我明白時勢唔好,養兔要時間要錢,當然要犧牲一些東西了,如食少D,買少個靚袋,星期六、日做多份兼職,但要知道兔兔一入你家,他已是你家一分子,這種緣份是不能分割的!甚麼是沒有能力飼養兔兔?病?家人敏感?已玩厭?失業?如果真的這樣,沒辦法,但應抱著為兔兔設想的心理,希望他能找到好主,免費的送兔兔走。要收700元,你只是將兔兔成為一件貨物,權衡得失後作出的決定。兔兔不會說話,不能反抗,但實在明白誰是愛他的!你以兔兔和兔用品的價值來收700元,但他和你的歡樂時光如何計算?值多少錢?我深深希望你直接將他交給兔協或愛協吧!不要再為兔兔心中的傷痕灑鹽了!
sonic 2011-3-1 02:20:54 PM
原帖由 357123 於 2011-2-28 07:29 PM 發表
$700包籠..水樽..磨牙石..沖涼粉..糧..小食..木康
糧有差5多2磅!
我買左成千蚊!
我買左兔兔2日炸,,
d用品都系用左2日..好新!
我牙媽5比養..希望幫兔兔找個好主人*
有意Pm留tel
http://www.upislam.com/images ...

我覺得你係唔係因為兔兔太細有其他病因, 所以唔養呀?
根據你既資料, 兔兔只有2個月大, 戒清奶未架?
係咪兔兔呢排有咩事?? 好擔心兔兔健康,
我唔介意養多隻兔兔, 你比兔兔我帶去BODY CHECK 先,最緊要兔兔無事!!
Miyako)) 2011-3-1 09:13:21 PM
其實我真係想講,,如果我地有齊d野,,乜都唔要只係領養隻兔,,你會點樣?唔肯放嗎?定係再收返領養費?!同埋你買d野6樣有4樣都冇用囉,你要人買你d冇用既野返去做乜=0=
cordede 2011-3-1 10:53:13 PM
原帖由 aguiler 於 2011-3-1 10:41 PM 發表

難得有人肯養你就無謂收sonic錢了,交比sonic吧啦...

AGREE! 難得有人幫你"執手尾"
好心你就當積陰德...比兔兔跟個好主人啦
sonic 2011-3-3 08:14:31 PM

回復 26# 的帖子

等左咁耐無都人覆唔知呢位人兄係咪棄左兔呢??
咁大個人少少責任都唔負.......兔兔真受苦啦!!
今年真係害兔年呀! 唉~
yandy_123)) 2011-3-3 10:50:22 PM
我已經買左了......

快速發帖